Uncategorized

Tre kvinner har stjålet opptil 16 iPhones i Apple Store i Bay-området i California

stjal

I fjor sommer skjedde det en enorm bølge av ran i Apple Stores i California. Ved en anledning ranet de faktisk til og med to ganger i løpet av 24 timer i samme butikk. Vi så til og med et ran ved månelanding på Apple Store på Calle Colón i Valencia.

I år 2019 ser det ut til at ting har roet seg mye. Vi har ikke sett mye nyheter om Apple Store-ran som sirkulerer i sommer. Men i dag har vi kunnet vite det tre kvinner har stjålet til sammen 16 iPhone-produkter på en California Apple Store.

Den aktuelle Apple Store ligger på Broadway Plaza, i Bay Area, California, i delstaten Los Angeles, USA.

Det kan interessere deg | Farvel med tyverier: Apple oppfinner et sikkerhetssystem som enhetene er blokkert med hvis de forlater butikken uten å ha kjøpt dem

Slik skjedde hendelsene

I følge Walnut Creek politirapporter, via Cult of Mac, gikk tre kvinner inn i Apple Store på Broadway Plaza på dagen 11. augustDe tok flere terminaler og løp bort. De flyktet i et sølv Honda Civic-kjøretøy kjørt av en mann.

bil

Sikkerhetskameraer samlet bilder av ranet, og kvinnene er fullt gjenkjennelige. Bare en av dem hadde hette, men ansiktet hennes var blottlagt.

robno

Bay Area Apple Stores er dessverre et veldig hyppig mål for tyvene. Så mye at i sommer stjal noen tyver fra Apple Store i Valencia (California) på kanonpunkt.

Selv om de stjålne iPhonene, iPadene og andre Apple-produkter praktisk talt er ubrukelige, kan tyvene dra nytte av dem for å selge dem for brikker på det svarte markedet og tjene gode penger på bekostning av det bitne eplefirmaet. Hva synes du om disse ranene i Apple Stores?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK