contadores Skip to content

TSMC har allerede iPhone 7s A11 prosessordesign for 2017

TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) har begynt å avsløre noen detaljer om designet på A11-prosessoren for Apple. Muligens vil de også ha ansvaret for å produsere A10-brikken til iPhone 7, i det minste tyder ryktene på dette. A11-brikken vil bli laget med en transistor 10nm.

Den innledende utformingen av A11-prosessoren for iPhone og iPad er nå fullført, men fortsatt mange detaljer mangler før du starter produksjonstestene.

tsmc

Etter den naturlige utviklingen av syklusen fra tidligere produksjonsprosesser, TSMC forventes å oppnå sertifisering av A11-brikken i løpet av det siste kvartalet 2016, og kunne begynne å sende testprøver til Apple tidlig i 2017 for validering.

Vil TSMC endelig legge Samsung til side?

Ulike kilder indikerer det TSMC ville starte med en liten produksjon av A11-brikker (som godt kan kalles A10X) for Apple i andre kvartal 2017, som ville generere inntekter for selskapet i den følgende perioden.

Skulle TSMC være den eneste leverandøren av Apples prosessorer, ville Samsung være ute av drift, både i produksjonen av A10-brikken og A11-brikken. Mange brukere begynte å klage etter å ha fått vite at iPhone 6s hadde en TSMC- eller Samsung-prosessor.

TSMC

Det er som det kan, da 10 nm A11-brikken som TSMC utvikler er veldig godt rapportert til oss på MacRumors kan være klar for iPhone 7s, etterfølgeren til den nye generasjonen iPhone 7, en smarttelefon som vil ha brutal kraft.

tsmc

Til slutt, i februar, oppnådde TSMC en avtale med Apple om å være den eneste produsenten av A10-brikken, som forventes å være prosessoren innebygd i iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Begge enhetene vil ha så mange funksjoner at de vil trenge en veldig kraftig prosessor. Apple valgte TSMC etter å ha lært det selskapet hadde meget avanserte produksjonsteknikker tilbyr bedre ytelse og energieffektivitet.

IPhone 7 kan overraske oss

Nylig, i et intervju med CNN, forsikret Tim Cook at iPhone 7 vil komme med funksjoner som ikke brukes i dag, men som brukere ikke vil kunne slutte å leve i nærmeste fremtid. Spennende … ikke sant? Her er resultatene av dine meninger om den aktuelle saken: