TSMC kunne allerede ha sendt berørings-ID-er for iPhone 6, iPad 6 og iPad Mini 3

De nye generasjonene av iPad kan integrere en Touch ID-sensor

Da det amerikanske selskapet gjorde iPhone5-en offisiell og kunngjorde ankomsten av Touch ID-fingeravtrykssensoren, begynte vi alle å tenke på muligheten for at neste generasjon av iPad og iPad Mini som skulle komme snart etter også integrerte denne sensoren, men til slutt det var ikke slik. Nå nye rykter om Touch ID har kommet fram Det har reist alarmer om muligheten for at årets nye iPad-er har denne fingeravtrykssensoren.

Han Iphone 5s Det er den første smarttelefonen som har en slik sensor og for øyeblikket er det den eneste iDevice som har Touch ID, noe som vil endre seg om noen måneder når den fremtidige iPhone 6 slippes. Men dette ville ikke være den eneste enheten som vil integrere denne sensoren, siden vi håper at den nye iPad og iPad Mini Retina som lanseres på markedet også har den.

touch-id-ipad

Nye rapporter publisert på nettet antyder TSMC, offisiell leverandør av noen komponenter av Apple-enheter, ville allerede ha sendt den første bunken med fingeravtrykssensorer til selskapet i april i fjor. Disse sensorene vil være designet for iPhone 6, iPad 6 og iPad Mini Retina 2.

Tidligere rapporter snakket allerede om denne muligheten

Denne lekkasjen stammer angivelig fra kilder innen Sazhou Crystal Semiconductor Technology Co., en av underleverandørene som jobber for dette prosjektet. Videre refererer disse rapportene også til et annet selskap som heter Xintec.

Men, Det er ikke første gang vi hører om muligheten for at de nye generasjonene av iPad har Touch ID. Tidligere rapporter har blitt utgitt tidligere som antyder at nye iPad-modeller vil ha denne sensoren innebygd under startknappen.

ipad-air-2-ipad-mini-retina-2-arrive-end-2014-6

I november i fjor noen bilder av en påstått prototype av iPad Mini Retina 2 med Touch ID, selv om de antas å være usanne. På den annen side antyder også et nyere ryktet fokusert på et iOS 7.1-kodebit denne muligheten.

Vær det som det kan, alt dette vil forbli ubekreftede rykter og spekulasjoner til Apple gjør sin neste generasjon nettbrett offisiell. Men som de sier i Cult of Mac, å tro at de nye iPad-ene kan ha TouchID er fremdeles gode nyheter for alle de menneskene som har i tankene å skaffe seg den nye iPad-en når den kommer på markedet.

Tror du Apple vil inkludere Touch iD i nettbrettene Eller vil de bare begrense bruken til smarttelefoner?