free estadisticas Saltar al contenido

TuLotero, den beste lotteri-appen for iPhone og iPad

abril 26, 2020

Kjøper du vanligvis lotto? Vil du delta i de beste uavgjorte og veddemålene i staten? Vil du gjøre det fra stuen din? Så prøv TuLotero, en applikasjon for å kjøpe lotteri på nettet som feier App Store og Google Play.

TuLotero-applikasjonen er kompatibel med alle iPhone-modeller, og selv om den for øyeblikket ikke har en iPad-versjon, kan den også installeres uten problemer på nettbrett med iOS og selvfølgelig på Android-smarttelefoner.

tulotero-b (4)

Å kjøpe lotteri hjemmefra har aldri vært så enkelt

Før du starter gjennomgangen av TuLotero-applikasjonen, er det viktig å nevne at de fra tid til annen lar oss delta i store tombolaer der vi kan vinne mye penger. For eksempel denne fredagen 5. juni a superspesiell jackpot på opptil 100 millioner euro i EuroMillions. Lykke til deltakerne!

TuLotero har nok funksjoner og funksjoner til å bli en må-ha-app for vår iPhone og iPad. Videre takket være det intuitivt brukergrensesnitt Å kjøpe lotteriet er veldig enkelt og til og med morsomt.

tulotero-b (5)

Hvis du er en av dem som vanligvis ikke stoler på denne typen tjenester, bør du vite det TuLotero er en 100% sikker applikasjon og det er godkjent av enheter som er like viktige som BBVA.

tulotero-b (1)

Hver av trekningene har sin egen seksjon i menyene til søknaden, altså sjekk resultatene i sanntid det er virkelig enkelt. Hvis vi er vinnere, kan vi samle premiene direkte fra brukerkontoen vår uten kostnad.

tulotero-b (2)

For å begynne å delta i en av uavgjort må vi bare velge det lotteriet vi ønsker, velge dato, en metode for å velge antall (tilfeldig eller manuell) og antall spill.

tulotero-b (3)

Etter at vi har kjøpt vil vi få en varsling til iPhone, og vi kan være klar over alle nyhetene fra delen "Mine billetter". Endelig lar TuLotero-appen oss også vite de siste resultatene av hver trekning, administrere varsler, ta ut penger fra bankkontoen og selvfølgelig oppdage de neste tilgjengelige trekkplaggene.

Last ned TuLotero

Har du fortsatt ikke prøvd det? Fra iPadizate anbefaler vi det på det sterkeste. Vi elsker det! Det er FANTASTISK! 🙂

Har du en Android-enhet? Last ned appen herfra. Det er gratis!

Slik fungerer TuLotero-appen

Vi ønsket å vise driften av applikasjonen gjennom en video. Vil du vite hvordan du bruker det? Ikke gå glipp av det!

den mange tombolaer og lotterier levert av TuLotero-applikasjonen gjør det til en av de beste (om ikke de beste) programmene i sitt slag: julelotteriet, El Gordo, el Niño, Euromillón, Bonoloto, Quinielas, La Primitiva … I tillegg, som vi nevnte tidligere dette neste Fredag ​​5. juni, det blir en superspesiell jackpot på 100 millioner euro i trekningen av EuroMillions.

Det er ingen tvil om at dette er en av de mest nyttige applikasjonene i App Store. Takk til komfort og sikkerhet Det tilbyr oss, iOS- og Android-brukere vi kan kjøpe lotto hjemmefra i stedet for å måtte gå til nærmeste butikk.

Hva synes du om denne flotte applikasjonen? Har du prøvd TuLotero ya? Hvor mye penger har du klart å vinne ved å delta i uavgjort siden din iPhone?