Turtle Beach PX22, grundig analyse

De Turtle Beach PX22 De er hodetelefoner designet for elskere av videospill og deres behov. Støykanselleringsteknologien leveres med USB og analog kabel – det er et kablet system. Dette er et sett som overrasker for antall funksjoner det har, blant annet en in-line forsterker som lar oss justere volum, bass, diskant og mikrofonnivået, inkludert uten å måtte gå til noe konfigurasjonsalternativ.

Turtle Beach PX22

Design

Turtle Beach PX22s er godt bygde hodetelefoner, laget først og fremst av svart plast med et mykt fabrikkdeksel som dekker pannebåndet over hodet og koppen som går over ørene. Materialet som belegget til dette produktet er laget av er imitert skinn, kokt med blå tråder, noe som gir det merverdi, med tanke på at det ser ut til å være dyrere enn det egentlig er. Å sette merkenavnet på toppen er en detalj som har vært veldig bra.

Stoffet som brukes er veldig behagelig også, så vi kan bruke Turtle Beach PX22 i lang tid (timer) uten å føle det minste ubehag, smerte eller svette i ørene. Den tilpasser seg hodet på en veldig enkel måte, så det er ikke nødvendig å justere hodetelefonene hver gang.

PX22 har en vekt på 231 gram, de er noe lette sammenlignet med konkurransen, et problem som virker positivt for oss fordi vi vil ha dem på hodet i lang tid og en vektøkning kan være ganske ubehagelig i det lange løp.

Høreapparatet kobles til volumkontrollen via en 3,5 mm kabel på omtrent en meter, så bevegelsesfriheten er ganske god og reagerer godt på ufrivillig bevegelse mens du spiller. Den andre kabelen som kobles til er 3 meter lang, så autonomien er komplett med hensyn til konsollen som den skal brukes i.

Utformingen av dette produktet er utvilsomt designet for å gi spillerne maksimal komfort, og til tross for at de har en god forfatning, er de ikke så “robuste” som mange andre som har blitt testet. Arbeidet som er utført av Turtle Beach-spesialistene har vært fantastisk, og det er derfor vi har å gjøre med et produkt av ypperlig kvalitet.

Funksjoner: PX22 Sound

Turtle Beach PX22

Lydkvaliteten levert av Turtle Beach-enheter er noe som ikke bør diskuteres, de har tross alt 30 års erfaring, så før du prøvde dem hadde PX22 i det minste en god historie. Det beste er at da vi prøvde dem, var historien ikke feil.

50 mm-høyttalerne har utmerket ytelse, der også støydempingen som produktet har, spiller en veldig viktig rolle som vi verdsetter. Det er riktig at den ikke blir så perfekt ytelse som Sennheiser PC 350 SE, men det er fremdeles en av hodetelefonene på markedet som klarer å få oss til spill, og etterlater ikke rom for støy utenfor.

Lydkvaliteten er veldig god, og surroundlyden fungerer virkelig som vi forventet. Kanalene er tydelig definert, og spillene, som er lakmusprøven til ethvert gamer-høreapparat, ble overvunnet. Eksplosjonene og skuddskuddene i Battlefield 4 er perfekt hørt, så vel som de plutselige rumlingene og til og med den kraftige motoren til tankene. Lydsystemet lar oss ha kunnskap om fiendenes plassering, og det er et annet aspekt vi må redde fra disse Turtle Beach PX22.

I henhold til prisklassen som dette produktet markedsføres, er lydkvaliteten eksepsjonell, så mye at den er lik markedsalternativer som åpenbart er dyrere. Når hodetelefonene ble testet med maksimalt volum, forvrengte testen ikke lyden, mens bassen alltid ble holdt på et tilstrekkelig nivå. Å lytte til musikk og se på film er mulig, men hvor de virkelig skinner er i spill som trenger lyddefinisjon.

Turtle Beach PX22 – Volumkontroll

Inkludering av forsterker og eksternt kontrollpanel er elementene som lukker sirkelen til et sterkt anbefalt produkt, Turtle Beach PX22 er et trygt kjøp for alle. Volumkontrollen lar oss øke eller redusere volum, bass, diskant og manipulere driften av mikrofonen mens vi spiller. Det er riktig at bruken av den ikke er så enkel som volumkontrollen som vi så i andre høreapparater, men det vi garanterer er at med alle tilpasningsmulighetene kan du endre destinasjonen for et spill i tider med stress. Et av de interessante alternativene er å kunne ta med mobiltelefonen til headsettet for å svare på samtaler mens vi spiller.

Kvaliteten på mikrofonen på Turtle Beach PX22 er god, den er laget av et fleksibelt metall som ender på spissen med en polstret pute. Dessverre er det ikke en flyttbar type, så det vil ikke være praktisk å bruke produktet til å gå utenfor (ingen vil ønske å gå med en mikrofon). En av styrkene er at den har et høyt tilpasningsnivå, slik at vi kan spille og også bruke dem til VOIP-samtaler. Støykansellering fungerer bra, men det er ikke det beste vi har sett.

Turtle Beach PX22 Pris

For bare $ 79.99 dollar kan vi glede oss over gode spillhodetelefoner. Uten tvil er de en av de beste vi har hatt muligheten til å prøve. Den eneste måten å ikke ønske dem ville være å trenge å ta i bruk en ekte 7.1-surroundlyd eller trådløs løsning.

Sammenlignet med A50, kjent og anerkjent over hele verden for kvaliteten på lyden, kan vi si at Turtle Beach klarer seg ganske bra, selv om de fremdeles ikke utfyller noen små detaljer som ville tatt den perfekte beslutningen. Xbox One-elskere vil måtte vente før de kjøper et headset siden det ikke er støtte for chat-modus ennå, så det vil være nødvendig å se hva Microsoft kunngjør.