Uncategorized

TutuApp, den alternative appbutikken til Aptoide

Selv om butikkene til applikasjoner I iOS og Android representerer de praktisk talt alle nedlastningene, det er andre uoffisielle butikker. Det mest kjente er Aptoid men i dag bringer vi deg TutuApp, a alternativ veldig interessant.

Disse alternative butikkene fungerer som applikasjonsdatabaser som av en eller annen grunn ikke overholder de t√łffe reglene i offisielle Android- og iOS-butikker. Men vi kan ogs√• finne versjoner av applikasjoner som ikke er tilgjengelige i v√•rt land.

Utviklerbedrifter må overholde lovene (for eksempel åndsverklov) i landene der de publiserer applikasjonene sine. TutuApp fungerer som et alternativ, og du vil ha tilgang til en omfattende katalog over apper fra hele verden.

L√łs problemer med Windows 10 Store

TutuApp, alternativet til tradisjonelle butikker og Aptoide

Aptoid som dette alternativ at vi lærer deg i dag, kan vi ikke finne dem i Play Store eller App Store. Vi må ta til for å laste dem ned direkte fra deres offisielle side.

I tilfelle av TutuApp Vi har en versjon tilgjengelig for Android og en annen for iOS. Hvis vi har en enhet med Google-operativsystemet, må vi autorisere å installere applikasjoner med ukjent opprinnelse.

Tvert imot, hvis du har en Apple-enhet med iOS, må du ha jailbroken. Det vil si å ha låst opp terminalen for å kunne installere eksterne applikasjoner og navigere gjennom tarmen på iPhone eller iPad.

Kjenner du de beste programmene du kan spille online?

Når du klikker på installer applikasjonen, må du gi de forespurte tillatelsene og deretter åpne programmet.

Bilde - TutuApp, den alternative appbutikken til Aptoide

Som du kan se utseendet og Interface Det minner oss mye om de offisielle app-butikkene, men husk at det er en alternativ. Både Aptoide og TutuApp har et veldig likt utseende.

Slik deaktiverer du “Appene som kj√łrer i bakgrunnen”

Vi velger deretter applikasjonen vi √łnsker, og du trenger bare √• klikke p√• √• laste ned. Nedlastingen av filen begynner deretter, og den vil bli installert uten videre utvikling.

Bilde - TutuApp, den alternative appbutikken til Aptoide

Det er veldig vanlig å finne endrede applikasjoner i TutuApp. Det vil si applikasjoner som har vært Cracked på en eller annen måte av samfunnet, og de har blitt lastet opp til dette flotte alternativ til Aptoid.

Bilde - TutuApp, den alternative appbutikken til Aptoide

Vi kan finne fra de klassiske gratisapplikasjonene som betales i offisielle butikker eller til og med noen mer detaljerte sprekker. Det siste ser vi fremfor alt i spill der noen parametere er endret få triks og fordeler.

For eksempel i spill av typen Clash Royale eller Clash of Clans har vi versjoner sprukket med gull og ubegrensede perler.

S√łknaden deles i tur og orden tre hovedfaner der vi finner de aktuelle applikasjonene og spillene; en annen fane som grupperer applikasjoner etter temaer og den tredje for √• oppdage nye.

Bilde - TutuApp, den alternative appbutikken til Aptoide

I bunnstang Vi finner snarveier til hovedskjermbildet, spillområdet, et annet applikasjonsområde, en rangering av de mest nedlastede applikasjonene og et forumområde der du kan dele bekymringene dine med samfunnet.

10 alternativer til Clash of Clans

√ėverst til h√łyre har vi nedlastingssenter. Der vil vi finne applikasjonene vi for √łyeblikket laster ned, et programoppdateringsomr√•de, en annen fane hvor du kan se applikasjoner som for √łyeblikket blir installert og en nedlastingshistorikk.

Bilde - TutuApp, den alternative appbutikken til Aptoide

Hvis vi vi registrerer oss i applikasjonen kan vi ha tilgang til noen funksjoner som administrasjon av v√•r portef√łlje av TutuApp, tilgang til samlingen v√•r, forskjellige varsler, …

Vi kan velge en betalt versjon bare for iOS at vi for 12,99 ‚ā¨ i √•ret vil ha tilgang til eksklusive spill og applikasjoner, prioritert n√•r vi laster ned nye spill, uten annonser og VIP kundeservice.

Hvordan flytte apper til SD på Android 7.0 Nougat

Er alternativ til Aptoid Det er et av de beste applikasjonslagrene i hele Android- og iOS-landskapet. TutuApp kan være din viktigste butikk hvis du liker å gi et lite dytt til spillene ved hjelp av noen sprekker eller installere applikasjoner fra andre markeder som ellers ville være umulige.

  1. Last ned TutuApp for Android og iOS

nedlasting

Hvordan laste ned Aptoide

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK