Tvilen løst: favoritt smarttelefonen til Android-brukere er … iPhone!

android iPhone iOS

Det er tidspunkter hvor Internett forlater oss helt overrasket og uten problemer. Internett er det stedet der du kan utvikle kunstig intelligens for å avsløre hvilken som er favoritt smarttelefonen til det største Android-forumet på nettet og hvilket iPhone kommer ut som valgt.

Det er det som har skjedd på Reddit, det kunne ikke være på plass. På forumet trodde Coayer, en maskinlæringselev, at for å løse den evige tvilen om hvilken som er favoritt smarttelefonen til brukere, var det beste opprette en kunstig intelligens som studerer kommentarene som ble gitt av brukere i løpet av de siste tre årene. Ved første øyekast virker det som en flott og morsom idé, som også vil tillate deg å vise frem programmeringsferdighetene dine.

Det mest nysgjerrige av alt, er at etter å ha analysert alle kommentarene fra forumet som brukerne har skrevet i løpet av de siste årene. iPhone var den vinnende smarttelefonen.

De lager en AI i et Android-forum for å finne favorittmerket til brukerne … og det viser seg å være Apple

Denne brukeren forklarer trinn for trinn hvordan han har opprettet dette nevrale nettverket for å analysere brukerkommentarer. Han startet først med tilbakemeldinger fra Amazon for trening, basert på gjennomsnittet av rangeringene, kunstig intelligens var i stand til å oppdage om en kommentar var god eller dårlig. Neuralnettverket markerte positive kommentarer med en 1 og negative kommentarer med en 0.

Det er kanskje ikke det mest pålitelige eksperimentet i verden, men det har i det minste vært det mest nysgjerrige på hva vi har sett på Reddit i nyere tid.

Det samme prinsippet ble brukt til å analysere kommentarer fra de siste tre årene av Reddits r / Android-forum for å prøve å oppdage hva brukernes favorittmerke var. Som med Amazons kommentarer, dette kunstig intelligens ga en 1 hvis kommentaren til et visst merke var positiv, og en 0 hvis kommentaren var negativ. Setninger som: “Jeg hater at iOS er så begrenset i alternativer”De ville gitt Apple en 0. Med alle disse dataene har Coayer laget en graf som viser “følelsen” overfor forskjellige merker og hvordan den vokser og avtar over tid, men det mest overraskende var resultatet.

favorittmerke android eple

Det kan interessere deg | 5 nyheter om Android 11 som Google har kopiert fra iOS

Som du ser i grafen over, er Apple den grå linjen, eplefirmaet er det med det beste gjennomsnittet fra de andre merkene. Merkene er valgt blant de som har flest brukere, siden hvis du introduserer merker med mindre kommentarer, blir resultatene litt forvrengt. Den siste toppen vi ser i grafen hører bare til lanseringen av iPhone 11, som ser ut til å ha blitt veldig godt mottatt på Reddit Android-forumet.

Det handler absolutt om et mest nysgjerrig eksperiment, hvis en stemme ble foretatt i Reddit Android-forumet, ville ikke iPhone være i den første posisjonen som den beste smarttelefonen, men med en analyse basert på tusenvis av kommentarer, er konklusjonen.