free estadisticas Saltar al contenido

Tweetbot 4 ankommer med full iPad-støtte

abril 27, 2020

Tweetbot, tredjeparts Twitter-manager har nettopp fått en ny oppdatering i den mest interessante iOS-applikasjonen. Tapbots har nettopp gitt ut Tweetbot 4 i App Store, som bringer med seg forventet full støtte for iPad.

Mange brukere har brukt det i lang tid Tweetbot fordi det gir en uendelig bedre brukeropplevelse enn den for den offisielle Twitter-appen. Og hvordan kan det være ellers, Tweetbot 4 vender tilbake for å gi tusen svinger til Twitter, og er at i dag forstår vi fortsatt ikke hvorfor den offisielle appen ikke måler opp til disse tredjepartsklienter.

Tweetbot 4 kommer til App Store med full støtte for iPad.

Neste vi forteller deg noen detaljer om Tweetbot 4 for iOS. I tillegg til de små forskjellene mellom manageren av Twitter på iPhone og iPad. La oss starte!

Ikke gå glipp av | Tweetbot for iPhone legger til "dating" -funksjon på Twitter

Hovednyheter om Tweetbot 4 for iOS

Først av alt må det sies at Tweetbot 4 opprettholder det samme grensesnittet på iPhone som på iPad. Selvfølgelig er det en liten forskjell, og det er det på iPad og iPhone 6 Plus legges det til en sidesøyle i brukerprofilen der aktiviteten vises.

Til nå var denne aktiviteten, så vel som statistikken for hver melding du legger ut, bare tilgjengelig i den offisielle Twitter-appen, men fra nå av kan den også sees fra Tweetbot 4, som påpekt av gutta på MacRumors.

Tweetbot 4 kommer til App Store med full støtte for iPad.

På den annen side må det sies at i Tweetbot 4 oppdateres alt automatisk i sanntid uten å måtte trykke på noen knapp. Når det gjelder iPad, må det sies det har støtte for å jobbe i iOS 9 Split View-modus, slik at den kan brukes uten problemer mens du har et annet program åpent samtidig.

I Tweetbot 4 Twitter-kontoene du har registrert i iOS-innstillingene, synkroniseres automatisk, slik at du ikke har noe å bekymre deg for.

Tweetbot 4 kommer til App Store med full støtte for iPad.

Last ned Tweetbot 4 for iPhone og iPad

Hvis du vil ha Tweetbot 4 Du kan få den nå i en begrenset periode til en pris på € 4,99Så hvis du er interessert, kan du skynde deg, siden den vil gå opp til € 9,99 senere. Det må sies at det er en av de beste Twitter-managerene du kan finne i markedet, selv om prisen vanligvis setter mange brukere tilbake.

Ja, Hvis du allerede hadde Tweetbot 3, kan du alltid få Tweetbot 4 for € 4,99, siden en pakke som inkluderer de to applikasjonene vil komme ut.