free estadisticas Saltar al contenido

Tweetbot for iPhone Legger til Twitter Dating-funksjon

abril 25, 2020

En av de beste Twitter-klientene for iPhone, Tweetbot 3, har mottatt en oppdatering den siste fredagen. Denne oppdateringen, i tillegg til å rette opp de vanlige feilene og forbedre stabiliteten, bringer den nye Twitter dating funksjon.

Husk at i det siste utviklerne av den offisielle Twitter-applikasjonen Slutt aldri å forbløffe oss med nye funksjoner. For noen måneder siden ble nye filtre inkludert for bilder, deretter kom GIF-kompatibilitet, innsetting av gruppemeldinger … Og nå, med "Quote Tweet" -funksjonen kan vi svar uten å kaste bort ekstra teksttegn.

På samme måte mottok Tweetbot 3 for iPhone også en oppdatering i februar, inkludert kompatibilitet med Twitter-videoer og GIF-er. Nå, med ankomsten av versjon 3.6, beviser Tweetbot igjen at de er det den første som setter inn de nye funksjonene fra det populære sosiale nettverket, mens Twitterrific (en annen av de mest kjente klientene) fremdeles ikke tilbyr kompatibilitet med de nevnte tweets.

tweetbot-3-quotes-tweets 4

Hva er nytt i versjon 3.6 av Tweetbot?

Som vi nevnte tidligere, oppdaterer oppdateringen for Tweetbot 3 noen få småfeil og introduserer nye tweet-sitater fra Twitter. Så nå, iOS-brukere, vil vi ha muligheten til å sitere og sett inn tweets i svarene våre uten å kaste bort teksttegn de okkuperer.

tweetbot-3-quotes-tweets 5

Funksjonen, som ble lansert av Twitter for iPhone den siste måneden, fungerer ganske enkelt: svarene våre vises øverst, mens senere vil en Twitter-kobling bli lagt til sammen med miniatyrbildet av en video eller et bilde som er publisert i tweeten som vi ønsker å sitere.

I den siterte tweeten vil også navnet og brukerprofilen som la ut den opprinnelige tweeten vises. Ved å klikke på det lille panelet i den nevnte tweeten kan vi få tilgang til den for å kunne retweet, legge til favoritter, dele på sosiale nettverk …

Ikke gå glipp av: De beste appene du kan bruke Twitter på iPhone.

Last ned Tweetbot 3

Tweetbot 3-appen koster € 4,99, krever iOS 8 og er optimalisert for de lange og store skjermbildene til iPhone 6 og 6 Plus-modellene.

For øyeblikket den andre mest populære Twitter-klienten, Twitterrific har foreløpig ikke støtte for denne funksjonen til siterte tweets, men med tanke på den tidlige oppdateringen av Tweetbot 3, vil vi se den hos andre klienter ganske snart.

Bruker du regelmessig Tweetbot 3? Hva er favorittklienten din for Twitter i iPhone? Som alltid vil alle dine svar, meninger, erfaringer og personlige evalueringer være velkomne i kommentarene. Takk for at du deltok!

Bilder | Macstories