contadores Saltar al contenido

Twitter-appen går til kategorien “Nyheter” i App Store

Bruken av det sosiale nettverket til microblogging i går overrasket med en kategoribytte i App Store. Før, På Twitter kunne du finne den i kategorien “Sosiale nettverk”, men fra nå av vil den være i “Nyheter”. Grunnen? Tilsynelatende er det ingen ringere enn å øke synligheten din i iOS app store.

Selvfølgelig ser det ut til at denne endringen for nå er det effektivt i App Store i USA, siden i applikasjonsbutikken i Spania fortsetter Twitter å vises i delen “Sosiale nettverk”. Muligens har de gjort endringen i første omgang i App Store Nord-Amerika, og litt etter litt vil den bli distribuert til resten av verden.

Twitter endrer kategori i App Store.

I USAs App Store, Twitter vises nå i kategorien “Nyheter” og ligger på nummer 1 i rangeringen, over andre applikasjoner som CNN eller Reddit, mens det før i “Social Networks” var på nummer 5, under Facebook, Instagram, Facebook Messenger og WhatsApp.

Twitter søker et løft for å få nye brukere og være mer lønnsomme

At det dukker opp på nummer 1 i rangeringen av toppen av gratis nyhetsapplikasjoner for iPhone gjør at det også får et løft i den generelle App Store-rangeringen. Dette tilsvarer større synlighet øverst i app store.

Selskapet har ikke kommentert endringen av kategori av Twitter i App Store, endre det derimot ikke har skjedd i Google Play Store, hvor det fremdeles er i kategorien “Sosialt”. Denne endringen i kategorien antyder at Twitter leter etter et nytt publikum som er interessert i å være oppdatert med alle de siste nyhetene og informasjonen, og leter etter en strategi for å øke antall brukere.

Twitter endrer kategori i App Store.

Twitter avduket tidligere denne uken økonomiske resultater for første kvartal med dårlige resultater. Og det er at de i den perioden har oppnådd en inntekt på 595 millioner dollar, under de 607,8 millioner som analytikere forventet.

På den andre siden, plattformen oppnådde null vekst i forhold til nye brukere i løpet av 4. kvartal 2015. Derfor er det ikke overraskende at selskapet har bestemt seg for å endre Twitter-kategori for å gi et nytt løft til dette sosiale nettverket som ser ut til å ha stagnert. Det uten å glemme at nylig åpnet Apple News en profil på Twitter for å markedsføre nyhetene sine, noe som også kan hjelpe plattformen til å vinne den rare brukeren.

Spor | MacRumors