Twitter empieza a mostrar los favoritos en el timeline

Twitter begynner å vise favoritter på tidslinjen

Når det ikke er grensesnittet, er det dens drift; Men sosiale nettverk muterer, og vanligvis liker ikke brukere det. Den siste tingen, nettverket Twittersom har bestemt seg for å eksperimentere og nå viser favorittene som andre brukere markerer som retweets.

Bilde - Twitter begynner å vise favoritter på tidslinjen

Sannheten er at dette fjerner nytten av å ha to måter å fremheve en tweet som vi likte. Inntil nå kunne vi det retweet det, med det som sto på tidslinjen vår, og andre brukere så den den gangen, eller markerte den som favoritt, slik at eieren av tweeten la merke til at vi likte den, vi hadde lagret den i favoritter, og resten av brukerne så den bare hvis de så på Aktivitetsfanen.

Nå, tweets som markerer som favoritter menneskene vi følger de vil vises på tidslinjen vår som om de ble retweetet. Og mer er det også noen favoritter fra folk som følger oss. Kom igjen, vi vil fylle tidslinjen med mange ting som gir oss helt det samme.

For de brukerne som vi følger og som går gjennom retweets, hadde vi et alternativ: å skrive inn profilen deres og ringe ikke vis oss dine retweets (veldig nyttig ved mange anledninger). For disse uventede favorittene … er det fremdeles ingen veldig klar løsning.

Foreløpig påvirker ikke denne modifiseringen alle brukere og vises bare for brukere som bruker den offisielle Twitter-appen. Gitt reaksjonen fra brukerne (generelt likte de ikke denne modifiseringen i det hele tatt), antar vi at den ikke vil være noe permanent. Men du vet aldri …