Twitter-brukere fortsetter å motta svar fra Apple i disse annonsene

Apple fortsetter å utvikle sine reklamekampanjer rundt produktene sine for å publisere fordelene ved disse enhetene i alle markedene der de er tilgjengelige. Dette det skal ikke overraske oss fra et selskap som gir så stor betydning for merkevaren og til bildet av alt det selger, er imidlertid dagens en virkelig nysgjerrig og verdig å bli undervist.

I slekt | Nye Apple kunngjøringer for iPad Pro slår bærbar PC ut

For en stund siden viste vi deg de første trinnene i denne nye kampanjen designet for å fungere bedre på sosiale nettverk som Twitter. I videoene vises det hvordan Apple svarer med litt morsomme scener på de hyppigste spørsmålene som brukere stiller seg. La oss si at det er den mest interaktive måten å svare på en tweet, i det minste kommer fra et stort selskap.

Strøm og Apple blyant, to av hovedstyrkene til iPad Pro

I de første videoene fant vi noen klassiske tvil, for eksempel hvis iPad Pro kan ha virus, eller hvis det er nødvendig med en permanent Wi-Fi-tilkobling når du bruker enheten. I dette tilfellet blir vi presentert for to situasjoner som er perfekt arrangert for å fremheve de beste funksjonene i den nye iPad Pro, for eksempel dens kraft, og Apple Pencil.

Det kan interessere deg | 10-årsjubileum iPhone kan ha et rart FaceTime-kamera

Som du kanskje har sett de siste dagene, er nye iPad Pro et virkelig dyr. Det har virkelig blitt hevet for å gjøre ned Microsofts Surface ProSelv om det eneste problemet som fortsetter å ha, er operativsystemet. For mange forbedringer som Apple implementerer i iOS, kan det aldri sammenlignes med MacOS, og det er et veldig viktig poeng når du velger et nettbrett til profesjonell bruk.

Og du, hva synes du om den nye Apple-kampanjen?

via | MacRumors