Twitter er nede for mange brukere

Det blå fuglen sosiale nettverk presenterer en fall i din tjeneste i ganske mange minutter nå. Som et generelt regel, når et sosialt nettverk går ned, går vi vanligvis til Twitter for å bekrefte nyheten, men akkurat nå er det Twitter som mislykkes.

Ved å legge vitsen til side laster ikke det sosiale nettverket tweets fra feeden, og heller ikke fra profiler, og spiller heller ikke videoer eller GIF-er, og tillater heller ikke sending av private meldinger eller publisering av tweets.

Twitter vil begrense deepfakes og annet manipulert innhold

Denne nye høsten av Twitter påvirker applikasjonene til Android, iPhone, iPad og nettversjonen fra det sosiale nettverket.

Fallet på Twitter påvirker globalt, og basert på det følgende kartet som vi skal vise, er Spania blant landene som er mest berørt av avbruddet av Twitter-tjenesten.

Bilde - Twitter ned: det sosiale nettverket fungerer ikke

For øyeblikket er årsaken til dette høsten ukjent, siden det ikke er en nøkkeldag, men en normal dag, men alt peker på en svikt i serverne på det sosiale nettverket. Så tjenesten forventes å bli gjenopprettet i løpet av de neste minuttene.

Hvis vi vil legge inn Twitter akkurat nå, vises en dialogboks nederst der de indikerer det “Tweets kan ikke hentes på dette tidspunktet. Vennligst prøv igjen senere.”

Bilde - Twitter ned: det sosiale nettverket fungerer ikke

Det er noen sosiale nettverk som har fått feil i tjenestene sine i flere timer, mange timer. Det har allerede skjedd med Facebook, der det hadde en dominoeffekt og WhatsApp og Instagram ble også berørt i et døgns fall.

Telegram ligger ikke langt etter, for flere måneder siden, for nesten ett år siden, hadde det et fall der det var nesten 12 timer uten service.

Husk at Twitter har 336 millioner aktive brukere hver måned, en data oppdatert til januar 2020. Hver dag publiseres mer enn 500 millioner tweets på det blå fuglens sosiale nettverk.

Selv om de virker veldig høye tall, er de ikke opp til 2000 millioner brukere av WhatsApp eller de 500 millioner brukerne av TikTok, eller til og med de mer enn 1000 aktive brukerne som Instagram allerede har. Men det er en klar vinner i denne “konkurransen”, og det er Facebook, som i dag har utrolig mange 2500 aktive brukere hver måned.

En figur som noen ganger slipper unna kontrollen med kunnskapen vår, og at når vi ser den forstår vi hvorfor regjeringer ser nøye på denne typen selskaper.

Twitter vil fjerne inaktive kontoer for å gratis brukernavn