Twitter for å inkorporere Bing-oversettelse i appene sine for iPad og iPhone

Twitter vil legge til en funksjon for å oversette tweets i neste oppdatering av applikasjonen

Hvis vi for noen dager siden snakket om en ny Twitter-funksjon som gjorde det mulig å sette inn tweets i andre tweets, kommer vi i dag tilbake med en annen veldig interessant funksjon.

Twitter har for lengst tatt med en ny funksjon i Android-appen sin, som tillot brukere å oversette tekst i appen ved hjelp av Bing, Microsoft-oversetteren.

Dette alternativet når nå iPhone- og iPad-apper, og gjør det dermed mulig øyeblikkelig oversettelse av tweets på et annet språk på Apple-nettbrett og andre iOS-enheter. Endelig!

Twitter har ennå ikke offisielt kunngjort denne nye funksjonen i appen sin

twitter-app-en

Oppdatering av den interne Twitter-serveren gir nå brukere av applikasjonen din muligheten til å se et alternativ, som når du klikker på det, lar deg oversette individuelle tweets til hver brukers morsmål.

Twitter har ennå ikke kommentert, men mest sannsynlig vil den kunngjøre denne nye funksjonen gjennom en oppdatering i App Store de kommende dagene.

Fra CNET kommenterer de det forbund med Bing Det er ikke en så gal strategi, og det virker ikke som en tilfeldighet at Twitter legger til oversettelsesfunksjonen i appene sine for iPhone og iPad nå som verdensmesterskapet går inn i full svingfase, siden millioner av brukere kobler seg til Twitter daglig og etablerer koblinger med andre brukere i andre deler av verden.

twitter-app-2

I skrivebordsversjonen av Twitter vises ikke alternativet for å oversette tweets med mindre brukeren henger musepekeren over tweeten det gjelder, bortsett fra et lite grått ballongformet ikon som indikerer at oversettelse er tilgjengelig. Når ordene “Se oversettelse” vises, har brukeren muligheten til å oversette teksten uten problemer.

twitter-app-for-iphone

Denne bevegelsen er et annet eksempel på utvidelsen av Microsoft Bing gjennom nettet eller på Windows-plattformer. En veldig dyktig og intelligent allianse fra begge selskapers side.

Bing er for øyeblikket Siris søkemotor, og på WWDC14 ble det avslørt at den også ville bli brukt til websøkformål med den nye oppdateringen tildelt Spotlight. og inkludert i OS X 10 Yosemite og iOS 8.

twitter-app-3

Hos iPadizate har vi elsket dette nye alternativet, siden det ser ut til oss det Det er viktig å bryte internasjonale språkbarrierer på Internett og mye enda mer på mobile enheter. Å organisere global informasjon, gjøre den mer tilgjengelig og praktisk er noe vi etterstreber dag for dag.

Hva tror du? Synes du det er en interessant funksjonalitet?