Twitter for Android endrer navigasjonsknappene til bunnen

Twitter Det har vært i nyhetene de siste dagene for en serie endringer og forbedringer som den har inkludert i den siste oppdateringen. Nå ser vi at navigasjonsknapper nederst, Dermed omfordeler aspektet av det sosiale nettverket.

De navigasjonsknapper nederst på skjermen er typisk for et annet vellykket sosialt nettverk som Instagram. Den sosiale fotograferingsappen har klart å fange oppmerksomheten fra milliarder brukere, så det er ikke overraskende at konkurransen studerer å endre visse parametere, for eksempel navigasjonsknappene.

Twitter vil slutte å telle “frosne” kontoer som følgere

Twitter flytter navigasjonsknappene til bunnen av skjermen

Bilde - Twitter for Android endrer navigasjonsknappene til bunnen

For noen timer siden fortalte vi deg at det allerede var mulig se en video på Twitter og fortsett å surfe på det sosiale nettverket . Vel, nyhetene stopper ikke der, siden vi nå må utdanne oss når vi bruker dette sosiale nettverket.

Etter så mange år å ha navigasjonslinje På toppen bestemmer nå plutselig Twitter å flytte den til bunnen av skjermen. Denne nye stillingen minner veldig om den nåværende utformingen av Instagram.

“Siden han ikke er en youtuber eller en fotballspiller, vil du ikke se ham på TV”, den virale parodien på Twitter

Å ha navigasjonsknapper nederstDet er et spørsmål om logikk i stedet for estetikk. Nå er mobiltelefoner så store allerede ikke lett å håndtere med en håndDerfor, hvis vi ønsker å bla gjennom et sosialt nettverk, når vi bedre knappene som er i bunn, enn de øverst på skjermen.

Bilde - Twitter for Android endrer navigasjonsknappene til bunnen

Først tar det litt å venne seg til den nye bestemmelsen om Twitter navigeringslinje, men med bruk vil alt gå tilbake til det normale, og til slutt vil vi like mer enn å ha det på toppen.

Slik ser du appene med tilgang til Twitter

Hva synes du om denne endringen? Hvor foretrekker du navigeringslinjen? Tror du endringen var nødvendig?

Tabla de contenidos