Twitter for iOS lar deg nå se tweets i kronologisk rekkefølge

Etterlengtet funksjonalitet kommer til Twitter for mobil, selv om det foreløpig bare er tilgjengelig på iOS. Med den siste oppdateringen, Twitter for iOS lar deg nå se tweets i kronologisk rekkefølge takket være en ny knapp som er inkludert i grensesnittet.

Avgjørelsen av ikke vis tweets når de vises Det ble tatt for en stund siden til skade for å vise mer fremtredende tweets, slik Instagram allerede gjorde, men nå for Twitter-applikasjonen for iOS-enheter kan dette endres om hverandre.

Dette betyr at brukeren kan velge mellom å forlate tidslinjen slik den var, det vil si at du vil vise inneholdt tweets, og for å vise dem i kronologisk rekkefølge, noe som ville være det mest logiske og behagelige, siden du blir informert mer korrekt.

Bilde - Twitter for iOS lar deg nå vise tweets i kronologisk rekkefølge

Aktiver den kronologiske rekkefølgen på Twitter

Til aktiver den kronologiske rekkefølgen av tweets på Twitter Du må oppdatere appen for sosiale nettverk fra App Store. Gå inn i app store og sjekk at du har den nyeste versjonen, i tilfelle du ikke husker å ha oppdatert den, sjekk om oppdateringer er tilgjengelige.

Kan alle Twitter-tweets fjernes med ett klikk?

Har du den nyeste versjonen? Vel nå legg inn Twitter-profilen din og hvis alt går bra a ny knapp øverst i tidslinjedelen der alle tweets som er publisert av kontoene du følger, vises.

Det handler om en noen stjerner ikon Ligger øverst til høyre, når du trykker på den, åpnes en liten meny med to alternativer, “bytt til den nyeste tweetsvisningen“Eller”gå tilbake til start”Som først vil vise høydepunktene.

Bilde - Twitter for iOS lar deg nå vise tweets i kronologisk rekkefølge

Du vil vite at du har en eller annen mulighet aktivert, for ved siden av fotografiet ditt på Twitter for iOS vil du se uttrykket “siste tweets“Eller”start” Når du vil kan du endre måten tweets skal gå ut ved å klikke på ikonet.

Noe du bør huske på er at selv om du har oppdatert Tvittert for iOS slik at jeg kan se dere tweets i kronologisk rekkefølge, er det mulig at dette ikonet ikke vises, og du må vente et par timer eller dager på at det skal vises.

Hvorfor får jeg ikke Twitter-varsler?

Tabla de contenidos