contadores Skip to content

Twitter for iPad er redesignet med et grensesnitt med flere kolonner

twitter mac iPhone iPad

Mange kan være glade for denne nyheten siden det ser ut til at Twitter endelig har bestemt seg for å endre utformingen av applikasjonen sin for iPad. Inntil nå iPad-applikasjonen det var bare en tilpasning av iPhone i det du så tidslinje mye større, og det ser ut til at dette etter mange år vil endre seg.

Tydeligvis aktiverer Twitter dette nye grensesnittet for iPad for noen brukere ikke bekymre deg hvis du fremdeles ikke kan se dette nye designet der vi kan dra bedre nytte av plassen som tilbys av en større skjerm.

Et grensesnitt som ligner på det vi har i macOS

I dette nye Twitter-grensesnittet for iPad er direkte tilgangsknappene plassert på siden slik at de er mindre plagsomme, i sentrumsområdet har vi vårt tidslinje og i et tredje område til høyre vises dagens trender i det sosiale nettverket.

Dette nye grensesnittet er identisk med det som ble funnet i applikasjonen for macOS, som vi husker returnerte til Apple desktop system takket være macOS Catalina og Catalyst, det nye Apple-verktøyet som tillater port iOS-apper til macOS enkelt.

twitter ipad

Det kan interessere deg | Bedre sent enn aldri legger Twitter til støtte for Live Photos som transformerer dem til GIF-er

Kollegene våre på Applesfera var de første som la merke til denne endringen, som for øyeblikket ikke er tilgjengelig for alle brukere. Faktisk har Twitter ikke kommet med noen kommentar om det, altså vi vet ikke når den endelige lanseringen av alle brukere.

Det er mange tilgjengelige Twitter-klienter, men med tiden har selskapet til den lille fuglen fått streber etter å gjøre endringer som forbedrer den opprinnelige applikasjonen din, og dette er en av dem. Forhåpentligvis kan det være tilgjengelig for alle snart.