free estadisticas Saltar al contenido

Twitter for iPhone og iPad lanserer nye funksjoner for å forbedre brukeropplevelsen din

abril 29, 2020

Twitter oppdaterer du den offisielle appen din for iPhone, iPad og iPod Touch for å forbedre opplevelsen av å bruke det sosiale nettverket og for å bekjempe overgrep på nettet.

Nye sikkerhets- og personvernfunksjoner er kunngjort i dag som vil utvide funksjonaliteten for dempevarsler, enkeltord og mye mer

Twitter (3)

Tredjeparts applikasjoner for Twitter som Tweetbot eller Twitterrific hadde allerede noen av disse nye funksjonene i lang tid. Og nå vil Twitter introdusere dem i sin offisielle app.

Alle nyheter fra Twitter for iOS

Twitter lanserte "Mute" -funksjonaliteten for måneder siden for å blokkere kontoer du ikke vil se tweets om. nå denne funksjonen utvides gir brukerne muligheten til å stille meldinger, ord, uttrykk og hele samtaler stille.

Twitter (4)

Denne nyheten vil bli integrert i applikasjonen de kommende dagene. Det er en funksjon som mange brukere har spurt i noen tid. På denne måten ønsker Twitter å gi oss beskjed om at det fortsetter å jobbe for å forbedre appen sin ved å lytte til brukerne.

På den annen side vil Twitter også forbedre sin måte å rapportere misbruk på:

“I dag gir vi deg en ny måte å rapportere denne typen oppførsel for deg selv eller for andre når du ser hva som skjer. Dette vil styrke vår evne til å fortsette med disse rapportene, som bidrar til å redusere misbruk på nettet og bidra til å styrke kulturen for kollektiv hjelp på Twitter. "

For å fullføre, fra Twitter-bloggen har de sørget for at de også de har oppdatert sine verktøy og sitt interne system for å være mer effektive i rapportering av nettmisbruk. For en mer fredelig Twitter!

Twitter (2)

Last ned Twitter

Du kan laste ned og / eller oppdatere den offisielle Twitter-applikasjonen fra knappen nedenfor, helt gratis:

Hva tenker du om nyhetene som Twitter-applikasjonen tilbyr? Bruker du den offisielle appen eller en tredjepart-klient?