Twitter går galt de siste dagene

Driften av Twitter er ikke alltid som forventet og inn siste dagene vi opplever noen ganske store bugs og bugs generelt. Hvis du også har det bra de siste dagene, ikke bekymre deg, du er ikke den eneste.

Tusenvis av brukere rapporterer gjennom det sosiale nettverket at Twitter har en uberegnelig ytelse i sin android applikasjon.

Twitter kan ha sendt private meldinger og beskyttede tweets fra deg til utviklere

Problemet fører flere dager som flyr over det sosiale nettverket av den blå fuglen, men det har vært de siste timene da den har tatt mer styrke takket være brukerne.

Disse problemene oversettes til unnlatelse av å sende noen tweets, i laster inn bilder og i generell treghet når vi blar gjennom Android-applikasjonen til det sosiale nettverket. Andre feil kan forårsake vår Tidslinjen vil ikke oppdateres og se innhold fra flere timer siden.

Det mest nysgjerrige ved dette problemet er at det virker som Twitter går galt bare i Android-appen. Våre tester på nettet har ikke gitt oss noen feil, og operasjonen er riktig.

Hvordan fikser jeg problemet hvis Twitter går galt?

Til fiks detmidlertidig i det minste vi kan tøm app-cache. For dette må du gå til Konfigurasjon eller innstillinger fra smarttelefonen eller nettbrettet og i seksjonen applikasjoner å lokalisere Twitter.

Bilde - Twitter går galt de siste dagene

Når du er der, må du gå til Oppbevaring og finn muligheten til Tøm cache.

Bilde - Twitter går galt de siste dagene

Hvis du tømmer hurtigbufferen, renses alle dataene som applikasjonen lagrer på enheten Og det ser ut til å være en av faktorene som påvirker den generelle funksjonsfeilen i applikasjonen på Android.

De forrige skjermbilder er veiledende og det kan være noen bestemmelser i grensesnittet eller noen alternativer vist avhengig av smarttelefonen og versjonen av det installerte operativsystemet.

Nå som du vet at du ikke er den eneste Twitter klarer seg dårlig de siste dagene og du kan lindre feilen du kan vent rolig utviklere for å gi ut en oppdatering eller løse problemet.

Mastodon, det åpne og desentraliserte sosiale nettverket for å konkurrere med Twitter