Uncategorized

Twitter har nettopp lansert sin Twttr-app for å teste nye betafunksjoner

I løpet av februar måned annonserte Twitter sitt nye beta-program Twttr som vil tilby muligheten for å teste nye funksjoner før de er tilgjengelige.

Det sosiale nettverket har nettopp gitt ut sin nye beta-app Twttr for å innlemme nyhetene som kommer til Twitter og tillate brukere å teste de nye funksjonene før de er tilgjengelige på plattformen.

Hovedhensikten med Twttr-applikasjonen, som indikert av Twitter, vil ikke være annet enn å gjøre “lettere å lese, forstå og bli med i samtaler”.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg mer informasjon om lanseringen av denne nye Twitter-applikasjonen og hvordan du kan delta i valg av prosess.

“Vår prototype-applikasjon, Twttr, er gitt ut til den første gruppen av deltakere i dag. # VamosATenerUnaKonversasjon om nye funksjoner for å bygge et bedre Twitter sammen. ”

Det kan interessere deg | Tim Cook trollet Trump og setter Tim Apple på Twitter

Twitter vil teste de nye funksjonene sine gjennom Twttr

De første nye funksjonene som Twttr-brukere vil prøve, er relatert til svar på tweets. Noen svar som er fullstendig ominnredet, et helt annet format med farger som fremhever svar og gjør samtaler mer forståelige.

For å delta i dette betaprogrammet på Twitter, klikker du bare på lenken i tweeten nedenfor og fyller ut en undersøkelse:

I undersøkelsen trenger du bare å angi hvilken type enhet du bruker, språket ditt og landet ditt. Flaks!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK