Twitter inkluderer nye fotofiltre i den offisielle iPhone-appen

Twitter inkluderer nye fotofiltre i den offisielle iPhone-appen

Hver dag bruker millioner av mennesker Twitter-appen for å få kontakt med andre og snakke om de tingene som betyr noe for dem, så vel som for oppdag alt som skjer i verden. En av de beste måtene å koble til, dele og uttrykke seg på er gjennom fotografering.

twitter-filtre (1)

Twitter vet dette, og det er grunnen til at den oppdaterer appen sin med nye funksjoner regelmessig, og for bare et år siden ga brukerne en nytt alternativ som tillot dem å legge til filtre på bildene sine, takket være teknologien som tilbys aviary, en flott app som du ikke kan gå glipp av anmeldelsen sin på iPadizate.

Nye filtre for bilder i den offisielle Twitter-applikasjonen for iPhone

Fra i dag, det sosiale nettverket for tweets og trender har kunngjort at den vil lansere nye fotoredigeringsfilter for iPhone og for alle Android-smarttelefoner.

Nå får vi muligheten til det har veldig kraftige fotograferingsfiltre som nå vil vises i en stolpe nederst på bildene, i ekte Instagram-stil. For å utforske hvert av disse filtrene må vi bare skyve fingeren fra den ene siden til den andre og bruke den som vi liker mest på bildene våre.

twitter-filtre (2)

Det vil ikke v√¶re n√łdvendig (i l√łpet av de kommende ukene) √• oppdatere applikasjonen for √• f√• tak i disse endringene, vi trenger bare √• gj√łre det har den nyeste versjonen av Twitter Og ved √• velge bildet som vi vil tweet, kan vi finne kunstneriske filtre ved √• klikke p√• miniatyrbildet. twitter-filtre (1)

Twitter vil også tilby en ny måte å rapportere og blokkere brukere

Men dette er ikke alt, det er en annen veldig nysgjerrig nyhet, Twitter har lansert en ny prosess der brukerne vil ha muligheten til å rapportere tweets og blokkerer andre mennesker. Nedenfor tilbyr vi deg en video hvor du kan se hvordan denne nye funksjonen fungerer:

I tillegg er en ny side lagt til den stasjon√¶re nettversjonen av Twitter med alle blokkerte kontoer for hver bruker. For √łyeblikket, og som rapportert fra Appadvice, er disse oppdateringene tilgjengelige for en liten gruppe brukere i form av betatesting og blir utgitt over hele verden de kommende ukene.

Last ned app

Hvis du fremdeles ikke har det, kan du laste ned denne gratis applikasjonen fra f√łlgende lenke som vi tilbyr deg:

Hva synes du om disse to nye funksjonene i det sosiale fuglenettverket? Tror du de vil være nyttige? Har du hatt muligheten til å teste de nye filtrene?

Se deg i kommentarene! Del denne artikkelen med dine venner og familie, takk!