Twitter lanserer Fleets, flyktige historier i stil med Instagram Stories

Twitter lanserer for tiden en nyhet som vil ringe en bjelle, spesielt hvis du bruker Instagram. Funksjonaliteten heter flåter og de er i utgangspunktet Instagram-historier fra Twitter som for øyeblikket bare kan nytes av en liten gruppe brukere over hele verden.

Det sosiale nettverket ser ut til å være tydelig om retningen, akkurat som det benektet for noen uker siden at de aldri ville få lov til å redigere tweets, virker det også som tar i bruk attraktive funksjoner fra andre sosiale nettverkDet beste beviset på dette er flåtene vi snakker om.

Kun er tilgjengelig for Twitter Brasil, så langt i Spania kan de ikke testes, men det som forventes er at de vil bli lansert i andre land ganske snart, selv om det ikke er noen planlagt dato, noe som på den annen side er ganske vanlig for dette sosiale nettverket.

Som med Instagram Stories, kan du laste opp fleets når som helst, flyktige publikasjoner som bare varer 24 timer og at dine følgere vil kunne se. Merkelig nok dukker de også opp som Instagram-historier.

Du vil se at noen av dine følgere har lastet opp en flåte hvis deres Twitter-avatar vises øverst med en blå sirkel, noe som betyr at den er ny og ikke har blitt lest av deg ennå, de som allerede er lest vil vises med en ring i grå farge og vises på slutten.

Bilde - Fleets, Twitter-historiene som varer 24 timer

Det er ikke ordentlig tweets som kan lastes opp der, men tilpassede innlegg. Vi viser til kamerafotografier, galleribilder, en GIF og selvfølgelig en kort eller lang tekst i det formatet du ønsker (understreket, fet, farget osv.).

Twitter-flåter tilbyr ingen mulighet for offentlig samhandling På den delen av dine følgere, det vil si at de ikke kan retweet eller like det, men du vil ikke kunne gjøre det samme med de flåtene som noen av dine følgere laster opp, i det minste offentlig.

Den eneste sjansen til å reagere på flåter fra Twitter er å svare på dem ved privat melding eller også sende dem noen private reaksjoner. Det er praktisk talt det samme som Instagram Stories, så det vil ikke være vanskelig for deg å bruke dem og laste opp innhold der.

Twitter lar bare kontoene du følger svare på tweetsene dine