Saltar al contenido

Twitter lanserer øyeblikk, et verktøy for å ikke gå glipp av noe

Twitter oppdaterte nylig sin offisielle iOS-app for å legge til hurtigresponsfunksjonen. Nå har mikrobloggingsnettverksselskapet kunngjort ankomst av øyeblikk, et verktøy som lar deg fremheve de viktigste historiene som er publisert på det sosiale nettverket, på en måte som hjelper brukeren til ikke å gå glipp av noe.

For øyeblikket er dette nye Moments-verktøyet lansert utelukkende i USA, men det forventes at den gradvis vil utvide tilgjengeligheten til resten av verdens land de neste dagene. Det nye Twitter-verktøyet er i stand til å gruppere flere kjente nyheter på en liste, slik at brukeren alltid blir informert og ikke går glipp av noe som gir mer enn å snakke på det sosiale nettverket.

Twitter lanserer øyeblikk.

Denne Twitter-listen vil være i stand til å være vert for omtrent åtte enestående nyheter, som kan endres på farten avhengig av populariteten de har gjennom dagen. Men la oss se noen flere detaljer om Moment.

Hva annet tilbyr øyeblikk til Twitter-brukere?

En annen nyhet som Twitter Moments-verktøyet bringer er at når du klikker på det valgte innholdet, vises overskriften og en liten beskrivelse av nyhetene. På den annen side må det sies at innholdet i Moments er delt inn i fem hovedkategorier, som er nyheter, sport, nyheter, underholdning og fritid.

Det må sies at Moments den har flere filtre som brukeren kan velge å få informasjon om mer spesifikke hendelser. I tillegg inkluderer Moments alle slags innhold, fra tweets, vinstokker, gif og til og med bilder i full størrelse.

På denne måten, Twitter ønsker at brukere skal få tilgang til den mest interessante informasjonen mye enklere og raskere. I tillegg ønsker de at informasjonen skal være så personlig som mulig, slik at de kan få tilgang til innhold av interesse.

Øyeblikk kommer til Spania de kommende dagene

Som vi tidligere har sagt, Moments er foreløpig bare tilgjengelig i USA, men i løpet av de kommende dagene vil det utvide tilgjengeligheten til resten av landene. I tillegg må det sies at Twitter Det har støtte fra partnere som Fox News, Getty Images, The New York Times eller Buzzfed blant mange andre..

Twitter lanserer øyeblikk.

I den offisielle Twitter-bloggen påpeker Madhu Muthukumar, produktsjef “Mange brukere vet ikke hvem de skal følge og vet ikke hva som skjer”. Av den grunn har de tenkt det Øyeblikk er den beste måten å hjelpe brukerne til å forstå Twitter.

Til slutt må det sies det Dette nye øyeblikkets verktøy (tidligere kjent som lyn) vil vises på verktøylinjen som en fane med et lynikon. Det kan også brukes både i nettversjonen av Twitter og i de offisielle appene for de forskjellige mobilplattformene.