Twitter lar bare kontoene du følger svare på tweetsene dine

Twitter er et av de mest brukte sosiale nettverkene i dag. Å svare på tweets er en nesten konstant vane i det sosiale nettverket, det er derfor Twitter vil tillate bare de følgere som vi også følger å svare på tweetsene våre.

Blue Bird sosiale nettverk har veldig brede temaer, og disse vilkårene for bruk er mye mindre strenge enn i resten av sosiale nettverk, siden dette inkluderer muligheten for vis nakenbilder. Nå betyr ikke dette at det sosiale nettverket ikke sletter innhold, men, innholdet er bredere.

For en tid tilbake inkluderte Twitter muligheten for å følge emner, takket være det faktum at avhengig av tweets vi svarte på eller menneskene vi fulgte, kunne det anbefale oss å følge denne typen innhold. Neste trinn på Twitter vil endre retning og gå direkte til tweets hvor vi kan velge hvem som kan svare.

Hovednyheten som Twitter vil omfatte om noen måneder er at når du skriver en tweet, i det samme grensesnittet der det er skrevet, kan vi velge hvem som kan svare på tweeten vi skal publisere. Selv om alle som konsulterer profilen vår, vil kunne se innholdet i tweeten.

Bilde - Twitter vil bare tillate at kontoene du følger, kan svare på tweetsene dine

Vi må huske på at selv om vi har en privat konto, hvor vi administrerer oppfølgingsforespørsler, selv om vi velger at vi bare vil ha følgere hvis “følge” er gjensidig for å svare alle vil kunne se innholdet til tross for at jeg ikke kan svare på det.

Dette er ikke en “Beste venner” som det skjer på Instagram, men det er en måte å gi stemme til de følgere hvis mening betyr mer for oss enn resten. Også vi kan få ingen til å svare på tweeten eller bare en valgt gruppe mennesker som vi konfigurerer.

Denne nyheten vil være tilgjengelig i hele 2020, selv om Twitter ikke har rapportert om en bestemt dato den vil være tilgjengelig på.

Slik aktiverer du Triforce-emojiene på Twitter

Hva synes du om nyhetene på Twitter? Synes du det er nyttig?

Via: The Verge