Twitter lar nå legge til opptil 3 gjester til livevideoer

Hvis du er bruker av Twitter og også, du pleide å gjøre live videoer, bør du vite at det fra nå av allerede tillater det sosiale nettverket legge til opptil 3 gjester til de live showene.

Twitter er et sosialt nettverk uten nesten fragmentering av alder eller liker, som kan skje på Facebook, Instagram, Snapchat, etc. Og en annen ting som er tydelig fra Twitter er at, du liker det mer eller du liker det mindre, men det er stedet du drar for å se om Instagram har falt, følg et program som Eurovisión live, se etter memes som er trender, etc.

25 nyttige snarveier for Twitter

Twitter i seg selv er en plattform som alltid er oppdatert og hvor vi kan kjenne hvert minutt av en spesifikk hendelse. Tenk deg å kunne lage livevideoer med opptil 3 gjester, der du kan velge å få dem til å se og / eller lytte til deg.

På denne måten kan du føre mer dynamiske samtaler og delta i interessante debatter uten å forlate plattformen og oppnå den store rekkevidden som Twitter gir oss hvis vi bruker passende hashtags, uten å bli spam, som er det som vanligvis skjer på andre sosiale nettverk som Instagram.

Hvordan blir gjestene lagt til live-showet?

For å starte en live på Twitter og legge til opptil 3 gjester, må du følge disse trinnene:

Bilde - Twitter lar deg nå legge til opptil 3 gjester til livevideoer

  1. Klikk på “Ny Tweet”.
  2. Velg kameraikonet.
  3. Velg “Live”.
  4. Klikk på “Live sending”. (Noen ganger er det ikke nødvendig, og andre ja).
  5. Legg til et sted og skriv en kort tekst i “Hva skjer?”.
  6. Når du er live, kan du klikke på ikonet for de to ansiktene hvis du vil legge til en gjest som er koblet til live.

Med disse enkle trinnene vet du allerede hvordan du starter en live video på Twitter og også legge til 3 gjester å chatte og diskutere hva du vil.

Twitter tillater allerede retweets med GIF-er, bilder og videoer

Visste du hvordan du gjør direkte på Twitter? Hva tenker du om å legge gjester til et live show?