free estadisticas Saltar al contenido

Twitter Legger til støtte for iOS Rask respons

abril 27, 2020

Forrige uke mottok den offisielle Twitter-appen for iPhone og iPad en oppdatering der den visstnok skulle motta kompatibilitet med det populære og nyttige rask responsfunksjon som fulgte med utgivelsen av iOS 8.

Så langt så bra, hvis det ikke var for Twitter-oppdateringen, regnet vi med av kompatibilitetsårsaker at det ikke fungerte og raske svar ikke var tilgjengelige. så Twitter for iOS er oppdatert igjen, og denne gangen går alt etter planen …

Twitter

Nå med iOS 9, Apple har bestemt seg for å godta tredjepartssøknader for å støtte rask respons. Tidligere måtte vi bruke tweaks som Auki eller WAQuickReply.

Den raske responsen på Twitter

For bare noen timer siden oppdaget vi fra iPadizate at Telegram også har fått kompatibilitet med den raske responsen fra iOS, nå er det bare et spørsmål om tid at applikasjoner som WhatsApp eller Skype blir oppdatert med støtte for denne fantastiske funksjonen.

Twitter

Den raske responsen, for alle som ikke er kjent, tillater oss (som navnet antyder) svare mye raskere på meldinger fra varslingssenteret. Når et bannervarsel vises, kan vi skyve fingeren ned på varselet for å aktivere den raske responsen og skrive direkte derfra.

En annen metode for å aktivere rask respons er tilgang til varslingssenteret og sveip fra høyre mot venstre fingeren på meldingen vi vil svare.

Andre funksjoner i oppdateringen

Twitter har nådd versjon 6.37, og i tillegg til støtten for rask respons fra iOS, har den også en ny seksjon for å få tilgang til blokkerte eller dempede kontoer fra innstillingsmenyen til applikasjonen.

Twitter

I tillegg vil videoene av detaljene til tweets bli spilt på samme måte som de gjør på tidslinjen, og vi vil ha Synlighet av tweet-tekst under avspilling fra profilen til enhver bruker.

Til slutt vil tweetings sitasjoner vises som innebygd innhold, noe som reduserer antall antall tegn.

Last ned Twitter

Hvis du ikke har appen, kan du laste den ned fra følgende lenke:

Hva synes du om Twitter-oppdateringen? Vi har lenge ventet på den raske responsen i dette og mange andre apper!