free estadisticas Saltar al contenido

Twitter Now Lar deg gjennomføre undersøkelser på iPhone og iPad

abril 27, 2020

I slutten av september ble Twitter oppdatert for å inkludere raske svar fra iOS 9. Nå har det sosiale sosialt nettverksselskapet lansert en ny Twitter-oppdatering i App Store for å tillate brukere å gjøre undersøkelser.

Forrige uke Gutta fra Twitter muliggjorde et nytt alternativ på nettet for å gjennomføre undersøkelser gjennom det sosiale nettverket. Denne funksjonen var bare tilgjengelig for noen brukere, men nå, takket være oppdateringen av iOS-applikasjonen til versjon 6.40.3, utvides den til alle, selv om den vil bli rullet ut litt etter litt.

Twitter-appen inkluderer undersøkelsene i den siste oppdateringen.

Men dette er ikke den eneste nyheten som er inkludert i den nye versjonen av Twitter for iOS-enheter en rekke andre funksjoner er lagt til som vi forteller deg neste gang.

Hovednyheter av versjon 6.40.3 av Twitter for iOS

Den mest bemerkelsesverdige nyheten med denne oppdateringen er at Twitter nå lar brukerne lage undersøkelser på det sosiale nettverket veldig enkelt og enkelt fra iPhone eller iPad. For å lage en undersøkelse bare klikk på det nye ikonet som vil ha dukket opp rett ved siden av kameraet når du skriver en ny tweet.

Å trykke på den kan du stille et spørsmål og legge til to mulige svar. Undersøkelsene vil vare i 24 timer siden de ble opprettet, og når deltakerne er ferdige vil de motta et varsel slik at de kan se resultatene. Det må sies at stemmegivningen er privat og bare brukeren vil kunne se hvilket alternativ han valgte.

Twitter-appen inkluderer undersøkelsene i den siste oppdateringen.

I tillegg interaktive varsler er også lagt til De tilbyr muligheten til å svare og til og med følge en bruker ved å skyve fingeren ned på et varsel mens du bruker en annen app uten å måtte forlate den.

Last ned Twitter-appen på din iPhone eller iPad!

Hvis du fremdeles ikke har Twitter-applikasjonen på iOS-enheten din, kan du laste den ned fra App Store eller ved å klikke på lenken under disse linjene. Det er helt gratis, kompatibel med iPhone, iPad, iPod Touch og nå også med Apple Watch.

Hva synes du om de nye Twitter-avstemningene? Tror du at du vil bruke dem og dra nytte av dem? Fortell oss din mening i kommentarene!