Uncategorized

Twitter opplevde problemer i går

Det sosiale nettverket Twitter opplevde problemer i går, noe som ga brukere usikker kommunikasjon. Både nett- og mobilversjonene tok lenger tid å laste enn vanlig om morgenen 25. oktober.

Ved oppdatering av tidslinjen kunne ikke brukerne se tidslinjen i sin helhet. Det er ukjent om det påvirket globalt eller bare visse land, inkludert Spania. De ansvarlige for det sosiale nettverket av blå fugler rapporterte raskt at de jobbet for å fikse det så snart som mulig.

Og det var heller ikke mulig √• sende nye tweets mellom 1 og 2 p√• ettermiddagen omtrent. Fra Twitter rapporterte de om problemene de fikk, selv om det ikke var s√¶rlig detaljerte. Til slutt kommenterte de at det var l√łst: “Takk for t√•lmodigheten.”

Også Nasjonalt politi rapporterte med en av sine nysgjerrige tweets som alltid.

Bilde - Twitter opplevde problemer i går

Andre fall på 7 dager

Forrige l√łrdag hadde Twitter ogs√• problemer i omtrent seks timer. Mobilversjonen var helt utilgjengelig. Du kunne ikke oppdatere tidslinjen, sende tweets eller konsultere profiler.

Det var lenge siden vi så Twitter mislykkes og om en uke er det to fall. Ikke veldig viktig, men det kan være avkastningen av feilene på serverne dine. La oss ikke glemme den mytiske hvalen som vi stadig så på Twitter hver gang det var en topp med aktivitet.

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU