contadores Skip to content

Twitter slutter å telle lenker for karaktergrensen

Twitters karaktergrense er ikke bare tvinger oss til å være mer ressurssterke og bli eksperter på oppsummeringer. Det har også vært en hindring når du legger en lenke eller et bilde på vår tweets.

Du har sikkert skrevet mer enn en gang han kvitring perfekt, det kvitring som bare mangler en lenke og akkurat når du har gått for å sette lenken … Karaktergrensen hopper! Komposisjonen din har gått til helvete fordi koblingen er for lang. Dårlig Twitter, dårlig.

Twitter kan øke grensen fra 140 tegn til 10.000.

Twitter gjør oss litt lykkeligere

I følge kilder nær Twitter og planene vil selskapet snart vil slutte å telle nettadresser og fotolinker satt inn i din tweets.

Blue Bird Company har hatt karakter på 140 tegn avhørt siden starten, selv om det er et av kjennetegnene på plattformen. Selv om brukere i økende grad vil si mer, og de 140 tegnene kommer til kort – håper jeg at du ikke gir dem til å eliminere grensen fullstendig, ellers blir vi deltakere i plattformens død. Konseptet av microblogging Det er veldig interessant, slik at vi på et øyeblikk kan se refleksjonene til mennesker rundt oss – eller offentlige personer.

Imidlertid har selskapet allerede har tatt skritt når det gjelder å gjøre endringer som hjelper brukere til å dele mer, hvordan fjerne karaktergrensen helt fra direktemeldinger.

manage-fb-twitter-ios-8

Foreløpig er det sosiale nettverket jobber med å anvende endringer på tweets som lar oss si mer når vi legger et bilde eller en video, kan koblingene til bilder eller videoer ta opptil 23 tegn i vår tweets.

I følge Bloomberg er endringene kunne nå brukere i løpet av de neste to ukene. Denne informasjonen kommer fra en kilde som ba om å være anonym, da denne avgjørelsen ennå ikke er offentlig.

Twitter-gründer Jack Dorsey, som ble selskapets faste administrerende direktør i oktober i fjor, er utforske andre veier for å gi brukerne mer fleksibilitet. Selskapet har til og med vurdert å øke grensen til 10.000 tegn, men dette – som vi allerede har nevnt – vil bety tap av identitet fra det sosiale nettverkets side.

Twitter begynner å rulle ut liggende modus på iPhone 6 Plus.

Vi vil ikke gå glipp av det å se med ett blikk alt som menneskene vi følger sier eller risikerer å få en modig person til å skrive tweets 10.000 tegn.

Last ned Twitter

Har du fortsatt ikke appen? Last ned den nå!

Spor | CultofMac.com