Twitter suspenderer Vox-kontoen for “hatytringer”

Twitter og politiske partier er sjelden venner, og i dette tilfellet Vox-kontoen er suspendert på grunn av hatefulle ytringer etter publiseringen av flere krenkende tweets mot PSOE-talskvinnen, Adriana Lastra.

Alt kommer pga kontroversiell implantasjon av “foreldrenålen” i offentlige utdanningsinstitusjoner. Noe ledet av Vox og at debatten har nådd hele Internett. Men det er ikke den første, og det vil heller ikke være siste gang at et sosialt nettverk sensurerer Vox. Noe lignende har skjedd med YouTube-kanalen din, men i dette tilfellet var det for brudd på opphavsrettsloven.

Striden mellom Lasta og Vox fikk Twitter til å motta hundrevis av klager og bestemte seg til slutt for å innstille kontoen til Abascals politiske parti.

Anonym filtrerer data fra Vox-brukere etter hackingen til nettstedet

Det blå fuglenes sosiale nettverk hevder at reglene er brutt og det er derfor det er besluttet å suspendere Vox-kontoen på grunn av hatefulle ytringer. På sin side den politiske dannelsen av Abascal forsikrer at det er en regjeringsstrategi som har presset Twitter for å sensurere kontoen sin.

Episentret for all støyen har vært responsen som Adriana Lastra sendte til Vox der kalte dem retrograd for støtte av foreldrenålen. Voxs svar var kraftig og skyldig med påstand om at regjeringen støttet pedofili.

På en eller annen måte har Vox brukt flere timer med kontoen suspendert og uten å kunne tweete. For å gjenvinne normalitet, Twitter ba Vox fjerne tweeten fra uenigheten, men de har nektet, og fortsetter uten å eliminere det.

Bilde - Vox Twitter-konto suspendert

Som vi ser i det forrige skjermbildet, kan du på Twitter-profilen til Manuel Mariscal få tilgang til skjermdumpene som viser det situasjonen er reell og at Twitter har suspendert Vox-kontoen for å stride mot deres bruksregler.

Nå har det politiske etablissementet to alternativer, enten å slette tweeten, eller å anke hvis de mener Twitter har gjort en feil. Hvis du velger det andre alternativet, Vox-kontoen blir sperret inntil videre. Siden i den tiden må organisasjonen av Twitter avgjøre om det virkelig er deres feil, eller virkelig har Vox brutt bruksreglene for det sosiale nettverket.

Gab, det alternative sosiale nettverket til Twitter som brukes av Vox-supportere