Twitter tester med en knapp for å dele på WhatsApp

Twitter vil tillate å dele tweets med WhatsApp-kontaktene våre

Tilsynelatende tester det mest brukte mikroblogging sosiale nettverket i verden muligheten for ta med en ny knapp i mobilapplikasjonen din slik at brukere kan dele tweets gjennom WhatsApp. Denne nyheten har overrasket oss mye, siden direktemeldingstjenesten nå eies av Facebook, men denne nye funksjonen vil gjøre det mulig for Twitter å få en større formidling av innholdet og fortsette å vokse.

For øyeblikket er det et enkelt rykte, siden ingen av sidene har styrt det. Så langt det vi har er flere skjermbilder publisert av brukere som viser til disse testene som Twitter ville utføre med sin nye knapp for å dele på WhatsApp.

twitter-logo

Noen brukere, hovedsakelig med Android-mobile enheter, De har sett hvordan en ny knapp med WhatsApp-logoen dukket opp i Twitter-applikasjonen deres som tjener til å dele tweets i samtalene og gruppene som vi har åpent med kontaktene våre.

Testing med denne nye knappen fokuserer på India

Videre skal det bemerkes at de fleste skjermbilder som har dukket opp på nettet som viser denne knappen på Twitter-appen har sitt opphav i India, som får oss til å tenke at de ville valgt dette landet for å gjøre de nødvendige testene med et redusert antall brukere av dette sosiale nettverket.

twitter-whatsapp-share

Men hvorfor India og ikke et annet land? En av hovedårsakene til å velge dette befolkningsområdet ville være fordi Det er for tiden et av markedene der bruken av Twitter har økt mest.. I tillegg skal det bemerkes at det fremdeles har et stort vekstpotensial blant befolkningen med nye brukere.

Tester Twitter forskjellige designmodeller?

På den annen side skal det bemerkes at alle skjermbilder stemmer ikke overens på den måten denne nye knappen vises. På noen bilder ser vi WhatsApp-ikonet ved siden av “Søk” -alternativet, mens i andre vises det ved siden av “Del” -knappen i Nyheter.

twitter-whatsapp-aksje-2

Dette kan ikke bety noe annet enn gutta på Twitter er tester forskjellige design for å se hvordan det fungerer blant brukere og hvilken de foretrekker, som påpekt av kollegene til TreceBits.

Hva tenker du om denne nye funksjonen som Twitter kan inkludere i applikasjonene våre i ikke alt for fjern fremtid? Vil du dele tweets med WhatsApp-kontaktene dine?