Twitter troller alle med denne nye funksjonen

En ny funksjonalitet kommer til Twitter, og det handler om makt Velg hvem vi vil svare på tweetsene våre og de som er utelatt.

Twitter ønsker å se verden brenne, og vel vitende om at det er det mest populære sosiale nettverket når det gjelder kommunikasjon, vet det også at ytringsfriheten noen ganger ikke blir respektert og “hatere” hopper til det minimum som går imot Hennes idealer.

Den nye funksjonaliteten bare tilgjengelig for heldige få, slik det for tiden er under testing, men i stedet for å være en slags privat beta, er det en offentlig funksjonalitet redusert til en gruppe mennesker rundt om i verden.

Twitter vil advare om støtende tweets før du legger ut

Denne funksjonaliteten er tilgjengelig i begge nettversjon, som i Twitter-applikasjonen som tilsvarer de viktigste gjeldende operativsystemene, for eksempel Android og iOS.

Twitter har promotert denne nye funksjonaliteten på en useriøs og humoristisk måte. I en av tweets snakket det blå fuglen sosiale nettverk med NASA og fikk vite at WiFi er bra på den internasjonale romstasjonen.

Bilde - Twitter lar deg velge hvem som kan svare deg

Blant andre vitser har Twitter ønsket å trolle alle brukere ved å skrive en tweet der du kan lese “Svar hvis det er en bedre app”, som på spansk betyr “Svar om det er en bedre app”.

På denne måten oppfordrer det til å svare med applikasjonene som hver og en anser for å være bedre enn Twitter, men med nysgjerrigheten på at tweeten ikke kan besvares siden det sosiale nettverket allerede nyter den nye funksjonen som lar oss velge hvem vi vil svar.

Bilde - Twitter lar deg velge hvem som kan svare deg

Når denne Twitter-funksjonen når appen vår offisielt, og for alle, ved å gå til en tweet, kan vi det Velg hvem vi vil svare på den tweeten.

Twitter vil gi oss 3 alternativer, Som er følgende:

  1. Hele verden. Det vil si som om denne funksjonaliteten ikke eksisterte.
  2. Mennesker jeg følger.
  3. Bare merkede mennesker.

Bilde - Twitter lar deg velge hvem som kan svare deg

Det gode med denne nye Twitter-funksjonen er at den fjerner fra oss alle brukerne som bare vil irritere kjedsomhet, eller spam-kommentarer, eller lignende ting, og kanskje vi en dag bare vil åpne en debatt eller diskutere noe spesifikt med visse mennesker uten at noen står i veien.

Det er ikke kjent når den nye Twitter-funksjonen offisielt kommer (for alle), så vi må vente på den store dagen. For å få oppdateringen der Twitter lar oss velge hvem vi vil svare på tweeten vår, bare gå til app store og se om det er en ny Twitter-oppdatering.

Fleets, historiene på Twitter som varer 24 timer