Twitter vil bruke spesielle regler for Trump og andre verdensledere

Twitter Det har blitt et sentralt medium for politisk debatt, og dette har ført til at sameksistensen på det sosiale nettverket forverres betydelig. Nå presiserer Twitter at det vil gjelde spesifikke regler for presidenter og andre verdensledere, inkludert i dem Donald Trump.

Problemet har vært dratt på lenge: en tweet som påfører vold, angriper et mindretall eller utgjør en trussel vil trolig bli slettet hvis det blir publisert av noen brukere, men ikke presidenten i et land, som antydet at de var over normene.

Noe som har blitt sett skjerpet med ankomsten til presidentskapet i USA for Donald Trump, som bruker sin personlige konto @realDonaldTrump i stedet for den offisielle @POTUS (USAs president).

Hans bruk av Twitter for statlige spørsmål har blitt diskutert hett, for eksempel dette eksemplet der han hevder at hans “atomknapp” er kraftigere enn Nord-Korea:

Bilde - Twitter vil bruke spesielle regler for Trump og andre verdensledere

Det har Twitter allerede gjort det klart diskusjoner om politiske nyheter, inkludert militær og økonomisk utenrikspolitikk, vil være tillatt for ledere, samt samtaler med andre karakterer av offentlig relevans.

25 nyttige snarveier for Twitter

Uansett analyserer Twitter innholdet og språket til tweeten. Hvis det er tydelig at det bryter reglene i det sosiale nettverket, og anses å være i allmenn interesse, vil ikke bli slettet, men vi må klikke på en advarsel for å lese den.

En avklaring som virker som en endring i politikken

Nå har Twitter, for ikke å snakke om Trump eller noen leder avklart noen aspekter ved spesialreglene det gjelder dem. Selv om vi må vente med å se virkelige eksempler, kan det tolkes at det vil være mindre fleksibelt i fremtiden.

Spesifikt er det et antall emner som ikke tillater unntak:

  1. Unnskyldning av terrorisme.
  2. Spesifikke trusler om vold (ikke inkludert kriger eller militære aksjoner).
  3. Publiser personopplysninger.
  4. Del andre personers intime bilder eller videoer uten deres tillatelse.
  5. Enhver type overgrep mot barn.
  6. Oppmuntre brukerne til selvmord eller andre skader.

Uansett allmenn interesse, vil tweets av denne typen være underlagt sanksjoner. Siden reduser synligheten og forhindrer gjenvett for å skjule dem og suspendere kontoen som venter på at forfatteren vil slette dem. Til syvende og sist forbeholder Twitter seg retten til slett konto permanent.

Det sosiale nettverket anerkjenner selv at bruk av dette systemet vil være komplisert, siden det vil føre til forskjellige tolkninger og reglene kan være nødt til å endres, men de anser det som nødvendig å avklare hvordan de fungerer.

Den underliggende ideen er det politikere kan ikke helt hoppe over Twitter-reglene, selv om det er tydelig at de brukes på en mer spesiell og fleksibel måte enn med resten av samfunnet.

Gab, alternativet til Twitter som brukes av Vox-supportere

Hva synes du om disse Twitter-uttalelsene? Tror du at Trump og andre politikere virkelig vil begynne å sanksjonere når de overskrider reglene?

Tabla de contenidos