Twitter vil fjerne inaktive kontoer for å gratis brukernavn

Twitter kommer til å starte slette inaktive kontoer, med det som blir igjen fritt brukernavn, slik at det vil være mulig å registrere dem igjen av andre mennesker.

En ganske logisk idé, ettersom Internett-brukere foretrekker enkle og korte brukernavn for kontoer, som i mange tilfeller er opptatt. Den underliggende ideen er at hvis noen ikke bruker Twitter, ikke bruker det “brukernavnet”.

Twitter kommer til å fjerne kontoer som har vart mer enn 6 måneder uten tilgang, men før den sender en e-post til eieren. Det er bare nødvendig å logge inn for å beholde Twitteren vår, uten noe annet krav. Det vil si at det er nok å gå inn på kontoen, vi skal ikke en gang publisere en tweet.

De som ikke kunne se kontoene sine slettet fra 12. desember 2019. Uansett, Twitter snakker om en gradvis prosess over flere måneder, vi vil ikke se en massiv eliminering på den datoen.

Foreløpig er det bekreftet at kontoer vil bli slettet, men ikke når vi kan velge brukernavn som vil bli utgitt. Siden Twitter ikke lenger tillater brukere med fire tegn eller mindre, vil disse navnene ikke lenger kunne gjenvinnes.

Egentlig politikken som tvinger deg til å logge inn hver 6. måned på Twitter er ikke nytt, men nå begynner det å bli brukt mer aggressivt.

Twitter avklarte nylig reglene det skulle gjelde for Donald Trump og andre presidenter, for å holde samfunnet deres sunnere, og dette nye tiltaket virker også rettet mot å ta vare på kvalitet på det sosiale nettverket i stedet for kun å fokusere på antall medlemmer. .

Vårt råd er det logg deg på før 12. desember for å unngå å miste de inaktive Twitter-kontoene dine, selv om bare de som tidligere har mottatt en e-post med advarselen, blir slettet.

Slik ser du hvem som ikke følger deg på Twitter

Hva synes du om denne ideen på Twitter? Tror du det var på tide å slippe navnene på kontoene som ikke ble brukt?