Twitter vil spørre deg om du vil lese en artikkel før retweet.

Twitter kjenner til kontroversen bak visse overskrifter, og det er grunnen til at den nå vil varsle brukerne om det virkelig vi vil retweet uten å ha åpnet linken.

Ofte brukes i media “clickbait”, en teknikk for å få besøk som består av bruk av noe forvirrende og ikke veldig nøyaktige overskrifter for å tiltrekke leserens oppmerksomhet.

25 nyttige snarveier for Twitter

Nå, nå ønsker Twitter å bekjempe desinformasjon, eller feil overskrifter, hvordan? Rådgiver oss om det Det ville være praktisk hvis vi leser artikkelen før retweet. Det vil være et alternativ som vi kan godta eller avvise, det vil si at hvis vi aksepterer, blir lenken åpnet, og hvis vi avviser, vil retweeten bli utført med total normalitet.

Bilde - Twitter vil advare deg om å lese før retweet

Twitter sitt mål er markedsføre riktig informasjon og unngå å bli veiledet av feilrepresentasjoner som noen ganger gjøres uten dårlig intensjon, men som påvirker realiteten til nyhetene.

Denne dialogboksen for nå bare tilgjengelig på Android, selv om det er i en eksperimentell fase, men det er ikke utelukket at det snart kommer frem i form av en oppdatering gjennom Google Play Store.

Twitter vil at samtaler som starter gjennom den enkle retweeten skal være ekte og ikke basert på en overskrift som kanskje eller ikke er endret for å få oppmerksomhet.

Tanken på å bruke denne nyheten som et filter er god, men det er foreløpig ikke kjent i hvilken prosentandel vil bidra til å forhindre spredning av falske nyheter, overskrifter med clickbait, hoaxes og andre lenker som kjøres på Twitter som en ildsted.

Denne nyheten er veldig lik den som dukket opp for noen dager siden, og er at Twitter vil kunne identifisere når en tweet vil inneholde krenkende detaljer. Å delta i en kamp på Twitter er nesten vanlig, siden ikke alle av oss har samme synspunkt, mening, erfaring osv. Så på denne måten kan Twitter forhindre fremtidige diskusjoner og varsle oss i tide.

Hvordan planlegge tweets på offisielle Twitter