Twitter vil tillate å legge til avklaringer i stedet for å slette eller redigere tweets

Rediger tweets Det er drømmen til mer enn en Twitter-fan, og ifølge selskapets administrerende direktør er noe i ferd med å endre seg: Twitter vil tillate å legge til avklaringer på gamle tweets.

Et av de mest stabile sosiale nettverkene er kanskje Twitter. Det har ikke mange opp- og nedturer og presenterer ikke store endringer, men det er noe brukerne har spurt om i årevis: rediger tweets.

Dette kan være en realitet tidligere enn vi forventet, men det ville ikke være helt rediger tweets, som vi kjenner handlingen med redigering, men det vil snarere være muligheten for legg til avklaringer i gamle tweets.

Twitter fornyer designet: hvordan du aktiverer det

Jack Dorsey hevder noe er i ferd med å endre seg på Twitter

Bilde - Twitter vil tillate å legge til avklaringer i stedet for å slette eller redigere tweets

Administrerende direktør på Twitter sa 14. februar i San Francisco at de jobber slik at brukere av det nevnte sosiale nettverket kan gå tilbake til gamle tweets og legg til avklaringer.

Det er ikke det meget anerkjente alternativet rediger tweets, men noe lignende. Muligheten for å redigere en skriving fullstendig lar oss 100% endre innholdet, men det Twitter foreslår er legg til avklaringer i tweets som allerede er publisert.

Og dermed, vi kan rette opp, men virkeligheten vil ikke gå tapt, det vil si hva vi ønsket å si med det første.

Daesh bruker inaktive Twitter-kontoer for å fremme terrorisme

Gamle tweets har spilt triks på mer enn en. Av de mest aktuelle og berømte sakene var James Gunns fjerning som direktør for det tredje avdraget av Guardians of the Galaxy.

Noen av tweetsene hans ble oppdaget, gamle ja, der han laget pedofile vitser. Denne handlingen blir straffet med en større grad av hardhet, i noen land, enn til og med drap.

Avklaringene foreslått av Twitter kan redde mange av disse situasjonene, men det antydes at originalt innhold ville fortsatt eksistere. Derfor kan ikke skaden unngås med avklaringer, men i stedet bør “tweeten” fjernes.

Bilde - Twitter vil tillate å legge til avklaringer i stedet for å slette eller redigere tweets

Men når han kom tilbake til spørsmålet om redigering av gamle tweets, sa Dorsey det det er foreløpig ikke kjent om det vil ende opp med å bli en realitet og at det først blir testet med en liten gruppe mennesker, inkludert journalister og innholdsskapere.

Avklaringene vil fremstå som noe vedlagt til det opprinnelige innholdet. Husk at Twitter allerede påpeker hvem som har vært skaperen av den opprinnelige tweeten.

Det faktum å legge til avklaringer det vil se ut som en retweet med kommentar og det vil tjene til å legge til en kontekst til tweeten som allerede er publisert.

Det er som mulig, det er fremdeles litt igjen for det som kommer til vår daglige dag, i tilfelle det endelig kommer fremover. Det som er klart er det Twitter nekter å gi muligheten til å redigere tweetsSå, fra tid til annen, kan du roe ned med muligheten til legge til avklaringer på gamle tweets.

Twitter kan ha sendt private meldinger og beskyttede tweets fra deg til utviklere

Foretrekker du å slette den og opprette en ny, eller legge til avklaringer? Tror du at de en dag kan redigeres?

Via: Omkode