free estadisticas Saltar al contenido

Twitterrific for iOS Bruker ansiktsgjenkjenning på bilder

abril 26, 2020

Hvis du er faste på Twitter, vil du like denne nyheten, og det er at Twitterrific (en av de beste klientene for iOS i det sosiale nettverket) Du har mottatt en oppdatering veldig komplett.

I nevnte oppdatering (versjon 5.12.1) nye funksjoner er integrert, visuelle forbedringer og løsninger på ytelse og stabilitetsproblemer.

Twitterrific-app

Twitterrific er en av Twitter-klientene som brukes mest av iOS-brukere

Til tross for de mange nye funksjonene som den offisielle Twitter-applikasjonen har innarbeidet gjennom sine oppdateringer, en stor prosentandel av iOS-brukere velger å laste ned klienter som Twitterrific, som gir et ekstra pluss av funksjoner og funksjoner til opplevelsen av å bruke det sosiale nettverket på iPhone og iPad.

Tweetbot inkluderte nylig nye tweet-sitater fra Twitter, og nå har Twitterrific gjort det samme. Men det har også innarbeidet andre interessante funksjoner som ansiktsgjenkjenning i fotografier.

twitterrific-ansiktsgjenkjenning (2)

Når noen siterer tweeten vår, vil Twitterrific gi oss muligheten til å gjøre det se varsler på iOS-enhetene våre inkludert Apple Watch. Disse varslene vil varsle oss om hvem som har sitert oss.

også Twitterrific har forbedret kontrollene sine med berøringsbevegelser når du navigerer mellom de forskjellige menyskjermbildene. Men det er mye mer: effektiviteten i å lagre bilder og Tweetmarker er blitt forbedret, lesningen av Apple Watch-varslinger er blitt forbedret, og rullingen i applikasjonen er optimalisert.

Endelig har blikkene for Apple Watch også blitt forbedret og VoiceOver-støtte er optimalisert på den splitter nye Cupertino smartwatch.

Last ned Twitterrific 5 for iOS

Vil du laste ned denne applikasjonen for å bruke Twitter? Har du den allerede og vil oppdatere den? Klikk på følgende knapp:

Sannheten er at vi sjelden finner slike komplette oppdateringer på funksjonsnivå, mye mindre i applikasjoner i sosiale nettverk. Derfor har vi elsket denne Twitterrific-oppdateringen for iOS, den er en av favorittapplikasjonene våre, og nå med ansiktsgjenkjenning, Twitter-datering og andre nye funksjoner Vi er sikre på at du også vil elske det.

Ansiktsgjenkjenning

La oss få vite hva du synes om disse nye funksjonene det gir oppdatering til versjon 5.12.1 av Twitterrific fra kommentarfeltet og fra våre sosiale nettverk. Hvilken Twitter-klient bruker du på din iPhone eller iPad? Takk for at du deltok!