free estadisticas Saltar al contenido

Uber lanserer UberBOAT, drosjer til sjøs?

abril 26, 2020

I Spania er konflikten mellom Uber og drosjesjåfører ennå ikke avsluttet. Transporttjenester selskapet har sagt opp for EU-kommisjonen forbudet mot bruk av Uber, med påstand om at den spanske lovgivningen veier ned interessene og forbrukernes interesser.

I mellomtiden, i Istanbul, Uber har gitt ut UberBOAT-appen. Det er en app som vil tilby de samme tjenestene, men i stedet for å gjøre det på land vil den gjøre det til sjøs.

båt

UberBOAT lar deg reise med båt over elven som deler Europa og Asia

Uber har feiret sitt første jubileum i Istanbul, og hvilken bedre måte å feire et år enn å tilby nye tjenester til kundene? Takk til din partnerskap med luksusrederiet Navette.

Ubers sjøtransporttjenester tillater det Reis opp til 6 venner eller familie med UberBOAT gjennom Bosphorus River. Prisene er basert på tid og avstand skipet reiser, og vil automatisk bli belastet kredittkortet når reisen avsluttes.

Kampanjebilde for Uberboat

Hvordan fungerer UberBOAT?

Applikasjonen vil tillate oss å bruke UberBOAT-alternativet fra bilens menyalternativer. Hvis det er et tomt skip i nærheten, kan vi det Velg vårt samlingssted og be om tjenestene til UberBOAT, slik det skjer med den originale Uber-applikasjonen.

Skipets kaptein vil ringe oss for å bekrefte turen og vil raskt gå ombord på en UberBOAT. Ut fra det vi har lært takket være Ftnnews, ser det ut til at de i Istanbul har begynt å bruke kampanjekoder for å redusere reisekostnadene ytterligere.

UberBoat-appen

Ville det ikke være flott om UberBOAT-tjenesten nådde de spanske kysten? Se for deg lykken til turister, som hyppig strender i Spania på disse datoene, når de kan reise fra Valencia til Gandia (for eksempel) med båt til en relativt billig pris (avhengig av antall personer som melder seg på). Selv om jeg er redd for at for å få "sjøtaxi", må vi vente noen år siden Foreløpig har rettslig lov forbudt bruk av Uber i vårt land. Hva tror dere?