Uendelige tanker vil bringe ødeleggelse til iOS-enheter

Vi kunngjør ikke noe nytt hvis vi sier at iOS-enheter, i tillegg til gode verktøy for arbeid og forbruk av multimediainnhold, de har blitt en uunnværlig alliert for å glede seg over å spille hvor som helst.

Og er at kraften, både grafikk og prosessor, som enheter som det nye iPad Pro-tilbudet, gjør det mulig for utviklere å få gode titler.

I dag, det er titler av alle slag som du kan tilbringe timer med moro med enheten vår, for eksempel eventyr, sport, racing, skyttere, gåter, plattformer osv.

Så jeg tror ikke det er noen brukere som ikke kan finne et spill som passer deg å glede deg over.

uendelig-tanks-ios-2

Men i dag, vil vi fortelle deg om Infinite Tanks, et spill som kommer til iOS, OS X og tvOS neste sommer og det vil glede alle de spillerne som elsker å ødelegge alt i sin vei.

Kan du komme med oss?

Tanken din vil være din beste allierte

Bortsett fra “åpen verden” design av spillet, bærer denne tittelen identitetsmerket til uendelig tilpasning av tankene våre, som gir spillerne full kontroll over bygg, utstyr og spillestil vi ønsker å bære med vårt livsfarlige våpen.

Det høres ikke dårlig ut i det hele tatt, ikke sant?

I følge egne utviklere har dette spillet en nyskapende system for konstruksjon gjennom kort, som gir spillerne muligheten til å blande og matche forskjellige deler hver for seg, inkludert motorer, chassis, kjettinger, tårn og skytevåpen, for å lage en utrolig og veldig allsidig maskin for å møte hver situasjon vi kan Finn oss.

Det skal bemerkes at for å teste betaversjonen av spillet, vi må registrere e-posten vår (lenket til en Apple ID) gjennom det offisielle nettstedet og angi hvilken plattform vi vil teste den: iPhone, iPad eller Mac.

uendelig-tanks-ios-3

Å si at uendelige kombinasjoner kan lages er selvfølgelig veldig vågalt, men det er sant det vi kan lage mer enn 30 millioner totalt forskjellige biler takket være kombinasjonen av de forskjellige elementene.

På den annen side, som påpekt av CultofMac, kan vi i tillegg til enspillers kampanjemodus teste vårt “monster” takket være dets flerspillermodus gjennom seks forskjellige kart og et stort antall scenarier.

Det virker som et flott spill å tilbringe flere timer med moro.

Og hva synes du om Infinite Tanks? Skal du prøve det?