free estadisticas Saltar al contenido

Ukens beste apper og spill (18. februar 2013)

marzo 27, 2020

I det siste slutter ikke App Store å ta applikasjoner kontinuerlig, og det koster litt å bestemme hvilken applikasjon du vil laste ned eller hvilket nytt spill du skal prøve. Så du kan få en ide om det beste vi har prøvd i iPadizate, vi har laget en liste med det mest nedlastede.

Denne uken har vi prøvd Radar Zapper, en veldig interessant app som vi kan reise litt tryggere på. Vi har også gjort øvelser som vil styrke beina og glutenene våre. Vet du ikke hvordan du skal tilberede veldig omstendelige kaffe? Prøv praktfull kaffe og bli en ekspert. Vi har også lagt til et spill som Game For Two, som denne uken nådde nummer én i Topp 100 av gratis spill. Ikke nøl, prøv dem og fortell oss din mening.

De beste iPad-applikasjonene og spillene vi har prøvd i løpet av uken 18. februar

Radar Zapper er en iPhone-applikasjon som fungerer perfekt på alle iPad-modeller. Appen varsler oss om eksisterende radarer, og som en nyhet kan vi si at den oppdateres automatisk, og endrer databasen. Det er også verdt å merke seg det lave batteriforbruket som det har når vi får det til å fungere i bakgrunnen. Uunnværlig.

Fit Brains er et spill som vi kan holde hjernen vår våken med. Selv om det er fullstendig på engelsk, trenger du ikke store kunnskaper. Spillet kroker og mye. Tren daglig slik at nevronene dine ikke blir sittende fast og oppdager en flott applikasjon for iPad-en din.

Som navnet antyder er Game For Two et iPad-spill som involverer to spillere. Inni finner du fire klassikere som du spilte med den fantastiske bildeboka. Utviklerne har allerede planlagt en oppdatering og lover å introdusere flere spill og flere nyheter i hver enkelt.

Det offisielle spillet The Hunger Games er fullstendig fornyet i App Store med grafikk tilpasset Retina Display. Nyt alle oppdragene du har tilgjengelig i dette underholdende spillet. Du kan også lage din egen helt og beseire alle distrikter, kan du ta kontroll?

Gorgeous Coffee er en iPad-applikasjon som markerer en før og etter i kaffene dine. Denne appen presenterer seksten forskjellige oppskrifter, alle basert på espresso. Alle oppskriftene er fullt detaljerte, slik at du lærer hvordan du tilbereder drinker fra det grunnleggende nivået til det mest avanserte.

Hvis du vil styrke glutes og ben runastic Squats PRO er din applikasjon. En personlig trener som du kan programmere øvelsene dine fra. Du kan bruke akselerometeret på iPad-en din for å få appen til å telle serien. Du vil også bli trent av stemme på forskjellige nivåer og treningsprogrammer.

Del disse fantastiske applikasjonene og iPad-spill med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!