free estadisticas Saltar al contenido

Ukens beste apper og spill (25. februar 2013)

marzo 27, 2020

App Store er alltid i kontinuerlig oppdatering, og det er mange applikasjoner og spill for iPad. Ettersom det er umulig å teste dem alle, prøver vi på iPadizate å hjelpe deg med en liten liste over de beste appene og spillene vi har prøvd og som har blitt lastet ned mest i løpet av uken.

Denne uken har vi prøvd TED, en utrolig applikasjon der du kan glede deg over konferanser med stor interesse direkte på din iPad. Handlinger, en perfekt app for å starte applikasjoner eller kjøre handlinger på Mac eller Windows fra iPad-en. Mitt instrumentpanel er et program som du kan lage widgets på din iPad og kontrollere hele ditt sosiale liv. Vi har også prøvd veldig morsomme spill som Vectros, et interessant og veldig interessant skipsspill som vil minne deg om Disney-filmen "Tron". Et helt vanedannende spill som Hungry Shark Evolution og et annet veldig morsomt for hele familien som Monsters Inc. Run. Og hvordan kan det være ellers, Real Racing 3 lukker ukens liste.

De beste applikasjonene og spillene for iPad som vi har lastet ned i uken 25. februar

Et velholdt grensesnitt og interessante konferanser kombineres perfekt i denne fantastiske iPad-applikasjonen. TED lar deg spille hvilken som helst prat eller konferanse på TV-skjermen gjennom AirPlay og glede deg over mer enn 1400 videoer i originalversjon eller tekstet på mer enn 90 språk. Lag din egen spilleliste!

Actions er et program som lar deg fjernstyre Mac eller Windows fra iPad. Hvis du bruker iPad på en utfyllende måte med datamaskinen din, vil dette programmet være fantastisk. Du kan starte applikasjoner og bruke helt grunnleggende funksjoner som klipp ut, kopier og lim inn. Du kan også tilordne handlinger til flere berøringsbevegelser.

Hvis du vil ha så mye informasjon som mulig på et øyeblikk på skjermen på iPad-en, er My Dashboard din applikasjon. Du kan legge til direkte og oppdatert værinformasjon, lese e-posten din, samhandle på dine favoritt sosiale nettverk eller til og med lese RSS-feedene dine og holde deg oppdatert om alt som skjer. Er det ikke fantastisk?

Vectros er et 3D-actionspill som vil minne deg mye om Tron. Du vil kjøre et romskip gjennom tunneler tegnet ved hjelp av vektorer som i stor grad hjelper følelsen av hastighet. Kontrollene fungerer takket være gyroskopet på iPad-en din, og du vil ha et arsenal av missiler for å prøve å redde deg fra fiendens skip.

Hungry Shark er et spill som hekter det første. Du vil legge deg i skoene til et rovdyr som haien, og du må demonstrere din overlegenhet før de andre innbyggerne i havet. Men vær forsiktig, for selv om du tror du kan spise alt, vil du finne maneter, pufferfisk og andre gjenstander på vei som raskt vil avslutte livet ditt.

Hvis du husker Monster-filmen, vil iPad-spillet være like morsomt. Et spill for hele familien der du må hjelpe Mike og Sulley med å redde Boo. Et veldig morsomt plattformspill med veldig godt designet grafikk hvor du vil ha muligheten til å gå gjennom alle episodene av filmen.

Real Racing 3 tar deg med inn i racingens verden. Med utrolig grafikk som ligner mer på konsollen og surroundlyden, vil du sitte ved kontrollene til en sportsbil og delta i mer enn 900 tester. Det beste av alt, det nye systemet for kunstig intelligens. Det vil ta deg å spille med doble av vennene dine, selv når de ikke er koblet sammen.

Del disse fantastiske applikasjonene og iPad-spill med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!