Ukens beste apper og spill for Apple iPhone (5. mai 2014)

De beste spillene og appene for iPhone fra denne ukens App Store

Det er flere og flere applikasjoner og spill i App Store, og noen ganger er det umulig å velge den som passer best for hver enkelt. Så du har ikke det problemet, inn iPadize Vi har laget en liste med hvilke apper og spill som har fengslet oss denne uken, har du prøvd dem alle?

Denne uken har vi vært veldig opptatt med å prøve nye apper, og en av de som vi likte mest var idealista.com. Eiendomsportalen har en veldig komplett app som i stor grad letter den vanskelige oppgaven med å søke etter en leilighet. Vi har også fått informasjon med Appy Geek, en app som vi kan kjenne til all den nyeste teknologien fra iPad eller iPhone. Vi har også sjekket om vi var blitt rike på ScanLoteria, selv om vi dessverre ikke har vært heldige. Når det gjelder spill, har vi heller ikke stoppet, og vi har hatt det veldig fint med titler som Band of Heroes og Barbdbarian.

De beste iPhone-applikasjonene og spillene som vi har lastet ned i uken 5. mai 2014

Appy Geek

Å følge nyhetene om den teknologiske verdenen er ikke alltid like lett, selv om det fra tid til annen dukker opp et verktøy som gjør ting litt lettere for oss. Appy Geek er en av dem, en app som samler nyheter fra forskjellige kilder og viser den for oss i et veldig attraktivt magasinformat.

Idealista.com

Idealista.com er den ledende eiendomsportalen i Spania og appen for iPhone og iPad er ikke langt etter. Takket være det er det mulig å lokalisere egenskaper etter beliggenhet, rundt vår beliggenhet eller avhengig av nærhet til en t-banestasjon eller forsteder. En uunnværlig app for å søke etter en leilighet, et hus, en garasje eller et sted å starte en bedrift.

ScanLoteria

Det kan være en skikkelig prøvelse å sjekke premiene vi får hvis vi spiller noen form for lotteri, selv om dette takket være apper som ScanLoteria er mye enklere. Du må bare rette iPhone-kameraet mot billetten, og den vil automatisk sjekke mulige premier. Alt automatisk.

Wallapop

Å kjøpe og selge ting vi ikke lenger trenger har aldri vært enklere. Du må bare opprette en konto i appen, og du kan legge ut annonser for å selge alt fra din iPhone. Det lar deg publisere bilder, inkludere en beskrivelse, sette priser og selvfølgelig kontakte personene som selger produktene dine.

MEMEces

Med MEMEces kan du ha de beste MEME-ene på Internett i en enkelt app, og du kan glede deg over dem hvor som helst. Det gir muligheten til å merke dem som favoritter, publisere dem på sosiale nettverk og en seksjon som samler de mest populære, noe som gjør det enkelt å finne de som andre brukere likte mest.

CastleStorm – Free to Siege

Fantastisk grafikk, episke kamper og uendelige kriger. Et strategispill der du må designe ditt eget slott, og deretter bruke det i krig og prøve å bli en mester.

Band of Heroes

Band of Heroes er et konkurrerende action-RPG sett i middelalderen hvor du må plyndre og erobre slott. Forbered ridderne dine og gå i gang med imponerende kriger.

Bardbarian

Brad er en barbar som er lei av å være en, og det han virkelig ønsker er å lage musikk. Når krigen når byen hans, begynner Brad å spille og med musikken hans klarer han å motivere folk til å kjempe for ham.

bicolor

180 forskjellige nivåer i et underholdende minimalistisk puslespill designet i bare to farger. En stor intellektuell utfordring som ikke er lett i det hele tatt.

Hvilke har du prøvd? Vi vil gjerne møte deg for å utvide listen og oppdage nye apper og spill for vår iPhone.