free estadisticas Saltar al contenido

Ukens beste apper og spill for Apple-nettbrett (2. desember 2013)

marzo 29, 2020

De beste spillene og appene for iPad og iPad Mini fra denne ukens App Store

I det siste slutter ikke App Store å ta applikasjoner kontinuerlig, og det koster litt å bestemme hvilken applikasjon du vil laste ned eller hvilket nytt spill du skal prøve. Så du kan få en ide om det beste vi har prøvd på iPadizate Vi har laget en liste over apper og spill for den beste nettbrettet i hele denne uken.

spill

Denne uken har vi blitt ekte artister med Band Stars og vi har dannet vår egen musikalske gruppe. Angry Birds Star Wars II slutter aldri å forbløffe oss og har lansert 44 nye nivåer og 2 nye karakterer. Carcassonne vil overraske deg i full sikkerhet og denne uken har vi lastet ned den med en rabatt. Tap Hair Salon Me vil tillate deg å klippe noens hår, og du vil knuse fiendene dine i den store Call of Duty: Strike Time.

bilde "src =" http://t.ipadizate.es/2013/12/image19-466x350.jpg "bredde =" 466 "høyde =" 350 "/></p>
<h3>søknader</h3>
<p>Søknadene har ikke blitt lagt igjen, og vi har hatt mye glede av Quality Sport Magazine, veldig bra og veldig komplette. Vi har også organisert posten vår med Boxer, en annen postklient. Spotify tar musikk til hvert hjørne, inkludert din iPad. Det har vi også <b>presset filmene våre til det maksimale denne uken takket være VLC for iOS</b>. Et spørsmål, har du allerede kjøpt loddene dine? Husk å prøve dem med The Lucky Amphora.</p>
<p><img class=

0 Compartir