Ukens beste apper og spill for Apple-nettbrett (23. desember 2013)

De beste spillene og appene for iPad og iPad Mini fra denne ukens App Store

App Store er alltid kontinuerlig oppdatert, og det er mange applikasjoner og spill for Apple-nettbrett. Ettersom det er umulig å teste dem alle, prøver vi på iPadizate å hjelpe deg med en liten liste over de beste appene og spillene vi har prøvd og som har blitt lastet ned mest i løpet av uken.

Denne uken har vi lidd mye med sverd og staver og deres online spillmodus. Canal Panda har tillatt oss å glede oss med de små av noen tegneserieklassikere. 9mm er Gameloft-spillet som vil få håret til å stå på ende, og med Nubico vil du lese nesten hvilken som helst bok på markedet takket være nettbutikkene deres, de sier at det er Spotify of books. Lær også med bruken av menneskekroppen og oppdag ting du ikke en gang kunne forestille deg før.

De beste applikasjonene og spillene for iPad som vi lastet ned i uken 23. desember

Liten tyv

Den personlige Robin Hood fra Rovio Stars er her, en liten forsvarer for de undertrykte som vil måtte stjele og plyndre de rike for å gi den til de fattige. Samhandle med alle elementene som vises på skjermen for å prøve å lure eller skyte skurkene som vises på hvert nivå. Noen ganger må du til og med møte ansiktet for å bestå. Veldig bra.

Sverds and Spells – MMORPG

Du står overfor et fantastisk rollespill som også lar deg koble til i online spill for å fullføre episke kamper i sanntid med andre spillere. Oppdag de 100 oppdragene som venter deg i enkeltspillermodus, og greier å fylle inventaret ditt med rustning, skjold og alle slags magiske gjenstander for å kunne beseire alle fiendene dine på slagmarken. For dem!

t Chess Pro

Dette flotte sjakkspillet lar deg møte applikasjonens kunstige intelligens for å prøve å vinne spillet. Du kan velge hvilket nivå som passer best for din type spill. De fleste sjakkspill starter med et for høyt nivå og lar ikke begynnende spillere delta. Det vil ikke være ditt problem. Spillet inneholder også en bok “How to play chess”. Veldig veldig komplett, selv om det bare er på engelsk.

Jet Car Stunts

Med Jet Car Stunts vil du oppdage en ny måte å kjøre på, mellom banen og himmelen er det en verden av muligheter du kan nå med din racerbil. Kjør med din iPads akselerometer gjennom de 36 tilgjengelige sporene og få best mulig tid. Nivået går raskt opp og din beste interesse vil være å fullføre, verken bedre eller verre, bare avslutte på banen.

9mm

Gameloft vet hvordan man lager flotte spill, og dette er en virkelig utrolig actiontittel. Grafikken vil virke som en konsoll, og manuset tar deg gjennom en flott mafiafortelling. Du kan også spille i online modus mot vennene dine i en spektakulær modus av alle mot alle. Føl all handlingen i spillet og vær forsiktig, på iPad 2 ser den noe tregere.

Nubian

Nubico-plattformen tilbyr en verden av muligheter for alle lesere som liker å lese. Det er tydelig at leseren stadig blir digitalisert og trenger nytt innhold som vil gi dem større interesse. Nubico tilbyr, i form av en applikasjon, en veldig komplett online bokhandel med en omfattende katalog med bøker. Velg sjangeren eller bare ta en spasertur etter de siste nyhetene.

Panda Channel

Panda Channel er navnet på applikasjonen du kan vise denne magiske kanalen for barn med. Du vil også kunne glede deg over flott multimediainnhold fullstendig rettet mot de små i huset. Finn barnas favoritttegninger, nyt en film eller bare begynn å tegne på den morsomme notisblokken deres. I tillegg tilbyr Canal Panda deg Pandagram, der barn kan sette bakgrunn og klistremerker til favorittbildene sine.

Traktor DJ

Uten tvil en av de beste DJ-applikasjonene for amatør og profesjonell bruk. Du kan blande musikken din uten å stoppe, velge hvilket tema du har spilt inn på biblioteket på iPad-en. Kos deg også med de forskjellige innebygde effektene som “forsinkelse”, “dramatisk svikt” eller forskjellige reverb-effekter. Spill inn miksene dine og del dem direkte med vennene dine i sanntid.

Menneskekroppen

Hele menneskekroppen som er representert på skjermen på iPaden din, utforske og ha det gøy alene eller i selskap med de små. Du kan veksle mellom tekstetiketter for å gjøre applikasjonen mye mer tilgjengelig. Du kan også spørre appen, og den vil svare deg tydelig og enkelt. Ingen annonser, ingen annonser, bare læring er det som betyr mest i en pedagogisk app for alle aldre.

Peppas parti

Peppa Pig kaster fest, og det er på tide å ha det gøy med hele familien. Spill med Peppa gjennom 7 forskjellige spill og aktiviteter som en individuell spiller eller med vennene dine. I tillegg til spillene må du hjelpe Peppa med å forberede festen sin, lukke poser med godteri, tilberede piñata og mange flere. Du kan også ta bilder av festen og dele dem. Noe annet?