Ukens beste apper og spill for iPhone og iPad (1. september 2014)

De beste spillene og appene for iPhone, iPad og iPad Mini i ukens App Store

Hver uke laster vi ned og analyserer dusinvis og dusinvis av spill og applikasjoner for iPhone, iPad og iPad Mini med sikte på å presentere det beste fra hver kategori eller sjanger. Denne uken mandag 1. september Vi har testet applikasjoner av alle typer: retrospill, appredigeringsapper, sport …

Blant dem alle har vi valgt en samling av hva vi tror har vært de viktigste appene og spillene fra ukens App Store.

Vi starter listen vår med en interessant lansering i App Store, Angry Birds Stella. Vi fortsetter turen med et super avhengighetsskapende spill, Ninja Invaders. Vi har også testet fotoredigeringsapper som Afterlight, et virkelig under. Vil du vite resten av ukens apper og spill som vi har forberedt på deg? Bli med oss!

De beste applikasjonene og spillene for iPad og iPhone i uken 1. september 2014

Angry Birds Stella

Vi kunne ikke begynne uten å nevne et av de mest etterlengtede spillene i september, ja venner, det er det lansering av Angry Birds Stella. Jenter og gutter, ikke gå glipp av muligheten til å laste den ned gratis og nyt den nye perlen av gulleggehøna: Rovio.

Ninja inntrengerne

Vi kan ikke slutte å spille Ninja Invaders! Det er et virkelig vanedannende spill der vi må lansere shurikens til ninja-fiendene som vises på skjermen på vår iPhone og iPad for å gjøre det redde planeten fra ninja-invasjon.

LEGO Ringenes herre

LEGO The Lord of the Rings er et veldig morsomt actionspill som denne uken har lyktes i App Store som ingen andre spill. Takket være grafikken, dens spill og fantastisk familiehumor som LEGO-guttene la til hvert eneste spill LEGO The Lord of the Rings er fremdeles i de beste nedlastningene av App Store.

unpossible

Under prosessen med å skrive de beste ferdighetsspillene for iPhone hadde vi en hyggelig mulighet til å oppdage Umulig, et kreativt spill av reflekser og forbløffende hektisk, utfordrende og svimlende mental smidighet.

Ormer 3

Gjennom hele denne uken, Worms 3 har vært i salg i App Store i en begrenset periode. Vi vet ikke hvor lenge det vil vare slik, så hvis du planlegger å kjøpe det, bør du skynde deg før prisavslaget avsluttes. Det er et veldig morsomt spill!

FIBA Game Center

Som mange av dere allerede vet, I år arrangeres verdensmesterskapet i basketball 2014 i Spania. For å være klar over alle nyhetene, resultatene, poengsumene, klassifiseringene og alle malene til hvert lag, er det viktig å ha denne gratis appen, i tillegg har videosammendrag og beste skuespill av kampene!

League Tv

Vi fortsetter med en annen sportsapplikasjon, og det er det med La Liga Tv vil vi ha muligheten til å se gratis fotballspill, kjenn på de siste signeringene og se live-resultatene for hver av kampene i Liga BBVA i Spania, Champions League, og andre klubber og konkurranser på internasjonalt nivå.

Afterlight

Afterlight er en unik fotoredigeringsapp. Denne flotte applikasjonen for iPhone og iPad har 15 arbeidsverktøy, nesten 60 tilpassbare filtre og et fantastisk organisert grensesnitt. Sterkt anbefalt!

kokk

Cook er en applikasjon for de mest “små kjøkkenene” i huset, som tilbereder dine egne oppskrifter og er oppdatert når det gjelder “nouvelle cuisine”. Cook er et slags sosialt nettverk der vi kan lage vår egen oppskriftsbok, kommenter, legg til venner og mye mer. Vær oppmerksom på den fascinerende utformingen av brukergrensesnittet!

Hva skjer

Denne uken har vi hørt en fabelaktig nyhet om Whatsapp, direktemeldingsprogrammet for iPhone. Og ifølge nylige studier er Spania det europeiske landet der WhatsApp brukes mest, med en 26% av brukerne landsdekkende. Interessant, ikke sant?

Disse har vært de 5 applikasjonene og de 5 viktigste spillene i uken. Enten for å ha mottatt interessante oppdateringer, for å være hovedpersonene i nyere nyheter, fordi de var i salg, eller for lanseringen, har dette vært de beste appene og spillene i uken. Men, Hva synes du har vært den mest interessante applikasjonen og spillet i uken?