free estadisticas Saltar al contenido

Ukens beste apper og spill for iPhone og iPad (2. august 2015)

abril 26, 2020

Denne uken har det vært mange nyheter når det gjelder oppdateringer og utgivelser av applikasjoner og spill For iPhone og iPad, fra iPadizate, ønsker vi ikke at du går glipp av det beste de siste dagene.

Derfor presenterer vi i denne artikkelen de beste appene og spillene for uken søndag 2. august 2015. Mange av dem er spektakulære! Så benytt anledningen til å laste ned det nyeste og mest interessante for øyeblikket på iPhone eller iPad.

ChitChat-appen

Men … Før vi begynner, anbefaler vi å spille følgende video for å oppdage de beste spillene for iPad, iPad Air og iPad Mini i år. Noen er fantastiske og gratis!

Er du klar? Vi starter med utvalget!

De beste appene og spillene for iPad og iPhone for uken 2. august 2015

Google Spotlight Stories

Google lanserte denne uken Spotlight Stories-applikasjonen, en app som tilbyr oss en ny måte å fortelle historier gjennom virtual reality ingen briller som Oculus Rift. Vi anbefaler at du prøver det!

periskop

For et par dager siden har Periscope, videostreaming-applikasjonen for Twitter, introdusert noen veldig interessante forbedringer en ny oppdatering. Lagt til Handoff-støtte og nye varsler.

E-post widget

Vil du administrere og administrere e-postmeldingene dine fra varslingssenteret? Nå, med Mail Widget og iOS 8, er dette allerede mulig. Ikke nøl med å prøve denne appen! Det anbefales på det sterkeste!

chitchat

For øyeblikket oversvømmer applikasjonsutviklere oss med alle slags direktemeldingsalternativer: WhatsApp, Snapchat, Telegram, Send, Slingshot … Men ChitChat kommer til å revolusjonere denne sjangeren med overraskende nyheter.

Pixcall

Pixcall-applikasjon

Vi følger utvalget vårt med Pixcall-appen, et slags privat sosialt nettverk for venner og familie som lar oss kontakte våre kjære eksternt og gjennom samtidig fotografering mellom alle gruppemedlemmer. Innovativt og interessant!

Angry Birds 2

Etter noen ukers venting har oppfølgeren til Angry Birds-spillet endelig landet på alle App Stores. Det har kommet med ganske betydningsfulle nyheter: Helt fornyet grafikk, spesielle evner, flerfase-nivåer og mye mer. Finn ut mer her.

Planter vs zombier 2

Vi fortsetter med en av de mest populære iOS-oppfølgerne: Plants vs Zombies 2. Det morsomme og vanedannende tårnforsvaret for iPhone og iPad Du har mottatt en ny oppdatering med flere zombier, flere planter, flere kostymer og flere nivåer.

Ormer 3

Denne uken har det morsomme spillet Worms også vært i nyhetene, og det er at både Worms, Worms 2 og Worms 3 har vært i salg og med begrensede tidsrabatter. Dra nytte av salget, Worms 3 er gratis!

Jeg mener

iShows 2

Hvis det skjer med deg som meg, og du ikke kan leve uten gode serier, anbefaler vi applikasjonen iShows 2. En serieadministrasjonsapp som du bedre kan organisere årstider og episoder i tillegg til å oppdage nye serier.

Siegefall

Til slutt inviterer vi deg til å laste ned Siegefall, et nytt strategi for flere spillere fra Gameloft med helt spektakulær grafikk og ganske enkelt utmerket spill. La oss spille!

Dette er noen av beste apper og spill for iPhone og iPad som vi har lastet ned og testet denne uken, men sikkert kjenner du mange andre. Kan du hjelpe oss med å fullføre listen?