Ultimate Tennis, eller hvordan ditt beste skudd er ukens spill

I skrivende stund er vi fordypet i utviklingen av Wimbledon-turneringen, så vi har tenkt på Ukens tennisspill. Det er sannsynligvis det beste av de som finnes i App Store, og du har gode grunner til dette.

Den kombinerer både spill, grafikk, underholdning og fremfor alt en hyggelig opplevelse når du begynner å spille. Det er tilgjengelig på både iPhone og iPad, selv om det er i sistnevnte der du liker det mest av synlighetsgrunner.

Det kan interessere deg | 5 nye gratis spill å glede deg som aldri før på din iPhone og iPad

Grafikk, den viktigste eiendelen

Ultimate Tennis overraskende i utgangspunktet for kvaliteten på grafikken, som blir brakt til detalj. Det er overraskende nivået som noen spill klarer å oppnå nå, og dette er et av dem. Et annet gunstig poeng, Ultimate Tennis, lar deg spille både i maskinmodus og med ekte motstandere, på en mengde verdensscener og overflater.

Å komme bak spillet i begynnelsen kan virke litt sammensatt, men snart lærer du å håndtere grunnleggende skudd, alt takket være det faktum det er det samme spillet som guider deg hvordan du treffer ballen. Alt er veldig detaljert slik at prosessen går så raskt som mulig.

Et annet gunstig poeng, kan du registrere deg med Game Center, Facebook-kontoen din, eller hvis du ikke vil ha komplikasjoner, med en gjestekonto. Og en annen forbedring som vi likte, er den du kan spille i portrett- og liggende modus.

Spillet er gratis å laste ned, og du kan starte det uten problemer, ja, betalingen for raskere tilgang til visse funksjoner når 100 euro og å komme foran mens du unngår dem er kjedelig og veldig sammensatt, det vil ta lang tid. Likevel, hvis du ikke har det travelt, ser det ikke ut til at du savner noe.

Hvorfor anbefaler vi det? Ikke bare på grunn av det vi har diskutert tidligere, men også fordi kampene er korte og de første rivalene er enkle å slå, En annen ting er å slå avanserte spillere. Prøver du det og forteller oss det?

Tabla de contenidos