Unboxing iPad mini Retina

Unboxing iPad mini Retina

IPad mini Retina er nå i salg. Første unboxing

Overraskelse! Overraskelse! IPad mini Retina er her! Som vi nevnte i går, har Apple faktisk lagt iPad mini Retina til salgs i Apple Store uten offisiell uttalelse eller varsel av noe slag. Det hvis leveringsdatoen er mellom 5 og 10 arbeidsdager, kanskje på grunn av rykter om aksjeproblemer.

Likevel, som det skjer med nesten alle teknologiske produkter, har noen privilegerte allerede den nye og forventede nettbrettet til de fra Cupertino. Og hvordan kan det være ellers, kan vi allerede se første utkasting av enheten. Gutta på iPhonehacks har fått en og har lastet opp et bildegalleri som vi vil vise deg.

Unboxing bilder av Apple iPad mini Retina

Denne gangen er det modellen i romgrå, den nye fargen som Apple implementerer i praktisk talt alle produktene den lanserer på markedet bortsett fra Mac (Alt vil gå).

unboxing-ipad-mini-retina-2

Som du kan se på de to første bildene, følger emballasjen til iPad mini Retina standarden på Apples emballasje. En ren hvit boks med eplelogoen og bildet av enheten.

unboxing-ipad-mini-retina-3

unboxing-ipad-mini-retina-4

unboxing-ipad-mini-retina-5

Inni finner vi iPad mini Retina og, under nettbrettet, laderen og bruksanvisningen. Under manualen har vi Lynkabelen for lading av enheten.

unboxing-ipad-mini-retina-6

unboxing-ipad-mini-retina-7

unboxing-ipad-mini-retina-8

unboxing-ipad-mini-retina-9

På bildene over kan du se Lynkontakten og høyttalerne på bunnen, av / på-knappen og hodetelefonene på toppen og volum- og dempeknappene på siden.

unboxing-ipad-mini-retina-10

unboxing-ipad-mini-retina-11

unboxing-ipad-mini-retina-12

unboxing-ipad-mini-retina-13

unboxing-ipad-mini-retina-14

På de forrige bildene kan vi se mer detaljer, og uten plast, baksiden av den nye iPad mini Retina, som viser frem den grå fargen som vi nevnte i begynnelsen, vakker! Vi kan også se kameraet.

Til slutt legger vi igjen noen bilder med enheten på, som kjører iOS 7.

unboxing-ipad-mini-retina-15

unboxing-ipad-mini-retina-16

unboxing-ipad-mini-retina-17

unboxing-ipad-mini-retina-18

unboxing-ipad-mini-retina-19

Som bildene viser, kan vi si det iPad mini Retina er en iPad Air med en 7,9-tommers skjerm. Og ikke bare for det ytre utseendet, men også fordi den nye nettbrettet til eplet inneholder den berømte 64-biters A7 SoC, M7-bevegelsessprocessoren og 1 GB RAM, det vil si nøyaktig den samme maskinvaren som dens “eldre bror”.

IPad mini Retina nå tilgjengelig fra € 389 i sin WiFi-versjon og € 509 i sin WiFi + Cellular-versjon. Hva forteller du meg Er du overbevist av iPad mini Retina?