contadores Skip to content

Undersøkelse antyder at de fleste iOS 6-brukere ikke har noe problem med kart

Vi vil helt sikkert huske lanseringen av Apples nye iOS 6-kart som en komplett katastrofe. Siden det kom på markedet har det bare vært negative anmeldelser av produktet, men nå som de har vært hos oss i noen uker ser det ut til at de har roet seg.

Mike Blumenthal, har utført en undersøkelse ved hjelp av verktøyet fra Google Consumer Surveys, for å vite førstehånds mening fra brukerne. Undersøkelsen har ikke fått mange svar (bare 168), men den er en indikerer at folk ikke har så mange problemer som det så ut av anmeldelsene og det ser ut til å bekrefte det som ofte sies at dårlige kommentarer oppveier de gode.

IOS 6-kart skuffer ikke så mye som det virket

Mer enn 50% av de spurte mener at det ikke er noen problemer med søknaden, mens 23% mener at det er et godt nok produkt. Uten tvil overraskende, med tanke på mengden kritikk, fornærmelser og andre som har blitt strømmet på Apple for lanseringen av dette produktet. Forsvarere av andre plattformer hva ønsker de?sette grønt”Til konkurransen? IOS-brukere med veldig liten tålmodighet? Alle kan være …

Av menneskene som svarte på denne undersøkelsen, har kvinner fått flere problemer med å finne steder på de nye iOS 6-kartene. mennesker i storbyer har mindre problemer enn mennesker i landlige områder eller små byer (noe helt logisk, siden dataene fra storbyene vanligvis blir oppdatert mer regelmessig enn de fra de mindre bebodde områdene).

Bare 8,8% av de spurte sa at lanseringen av Apple Maps endret sannsynligheten for at de vil kjøpe et Apple-produkt igjen. Utvilsomt en figur som tiltrekker oppmerksomhet, men som ikke er så høy som man kan forvente. Likevel er det overraskende at en så høy prosentandel av mennesker (til og med å være en veldig lav kontrollgruppe, veldig få mennesker), er villige til å bytte plattformer på grunn av problemer med en applikasjon. Problemer som kan løses over tid.

I mitt personlige tilfelle har Apple-kart fungert ganske bra for meg så langt. Selvfølgelig finner du ikke så mange virksomheter som Google Maps gjorde, men når du tar hensyn til fordelen av år som Google maps har, er dette helt normalt. Hvis vi så langt søker etter en rute så langt har jeg ikke møtt noen form for problem. Og du? Hva med opplevelsen med de nye Apple Maps?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!