Unicode 9.0 og Facebook presenterer offisielt sine nye emojis

Vi hadde tidligere bekreftet at Unicode 9.0 ville presentere nye emojier for iOS 10, men i dag 72 emojier akseptert ved plattformen.

I iOS 10 vil vi ha et bredt utvalg av emojier for å uttrykke våre følelser i direktemeldingsapplikasjoner og på sosiale nettverk. Unicode 9 Det vil tilby emojis av mat, gjenstander, ansikter og sport.

Logo-iOS-10-640x336

Unicode-plattformen lanserer de nye emojiene 21. juni, nysgjerrig bare noen dager etter Apples WWDC 2016, en konferanse som vi vil fortsette som alltid fra iPadizate.

Hvilke emojis vil komme til iOS 10 og Android N?

Det er 22 smilefjes og mennesker-uttrykksikoner, inkludert en arm som tar en selfie, en klovn, en cowboy, en jente gjør ansiktspalmen, en gravid kvinne, et siklende ansikt …

På den andre siden, i “Dyr” -delen, er emoji fra en gorilla, en rev, en flaggermus, et neshorn og et hjort akseptert.

Til slutt, i delen “Mat og drikke” (vår favoritt på iPadizate), bacon-emoji, en tallerken med pannekaker, en avokado, et glass whisky, et egg, en peanøtt, en croissant, en agurk, en kebab og mange flere …

Emojis

Liker du nye uttrykksikoner? De er emojilicious! ?

På Unicode-nettstedet er det forskjellige stiler for hver emoji, siden de forskjellige plattformene og systemene vil innlemme emoji med små endringer, på Android er de mer animerte, og på iOS 10 mer elegante.

Bilder | Emojipedia

Facebook har også gitt ut sine egne emojis

Ingeniører på Mark Zuckerbergs sosiale nettverk skal ikke være for lidenskapelig opptatt av iOS-emojis, og har valgt å lage sine egne emojis for Facebook Messenger. De nye smilefjes har mye som Android-emojis, med en livlig og dynamisk stil.

messenger-3-640x480

Facebook Messenger-emojis erstatte iOS-originaler direkte i chat-samtalen, men ikke på tastaturet til iPhone og iPad.

Messenger Emojis

På Messenger-tastaturet er en ny knapp inkludert hvor vi får tilgang til en forhåndsvisning av hver emoji. Her er noen av dem:

Messenger Emojis 2

Last ned Facebook Messenger

Du kan få Facebook-meldingsappen, hvis du ikke allerede har den, fra følgende nedlastingswidget. Den er kompatibel med iPhone og iPad, og helt gratis. Selv om du kanskje ikke har de nye emojiene aktivert ennå, siden Facebook gradvis introduserer dem i hvert land.

Sannheten er at det er Messenger-emoji som har sin sjarm ? Hva tror dere? Liker du Facebook-emojis? Hva med Unicode 9?